Cakana i Nebojša
YouTube/printscreen
Cakana i Nebojša

YouTube/printscreen

 Foto: YouTube/printscreen

Cakana je doživela strašan stres za novogodišnje praznike zbog svog muža Neše koji je spletom nesrećnog slučaja pregazio pešaka.

Zbog cele situacije pevačica je otkazala sve nastupe kako bi bila uz njega koji je sve ovo jako teško podneo jer je pešak preminuo tri nedelje posle nesreće.

Cakana, Nebojša Negić

Alo!/ Rajko Ristić

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

- Nisam bila akter ja, već moj muž i jedino što mogu da kažem jeste da je čovek od 84 godine pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza i na nesreću je naleteo na auto koji je vozio Neša. Tužno i žalosno, ali najgore od svega je to što se Neša oseća mnogo loše i što mu je teško zbog toga, iako on sam nije izazvao nesreću. Držao je glavu nesrećnom čoveku i čekao policiju i hitnu pomoć. Zvao je svaki dan bolnicu da se raspita o zdravlju nastradalog. međutim, posle tri nedelje dobili smo informaciju da je umro - sa tugom priča Cakana kojoj najteže pada što Nešu n sme da ostavi samog u kući, jer se mnogo povukao u sebe, nikome se više ne javlja na telefon i ni sa kim ne razgovara.

Cakana

Screenshot Instagram/cakanaoffic

Foto: Screenshot Instagram/cakanaoffic

- Ja sam otkazala novogodišnji nastup, kao i sve nastupe koje sam zakazala, jer u ovakvom stanju ni ja ne mogu da pevam i da se veselim. U žalosti smo kao da je umro član naše porodice. Teško mi je da pričam, jer ovako nešto proživljavamo po prvi put u životu. Još nismo stupili u kontakt sa porodico poginulog čoveka, ali osećamo potrebu da im lično izjavimo saučešć. A što se tiče novčane odštete, to niko nije ni tražio ni spominjao, tako da ne znam šta bih vam rekla na tu temu - rekla je kroz suze Cakana.

Tagovi