Cakana, Nebojša Negić
Alo!/ Rajko Ristić
Cakana, Nebojša Negić

Alo!/ Rajko Ristić

Cakana, Nebojša Negić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana više od dvadeset godina uživa u skladnoj bračnoj zajednici sa advokatom Nebojšom Negićem, na čemu im mnogi zavide. Njihova idilična ljubavna priča otpočela je slučajnim susretom, koji je bio dovoljan da shvate da su stvoreni jedno za drugo.

- Upoznali su nas zajednički prijatelji, a Nebojša je pao na moje kulinarske sposobnosti i večeru koju sam tom prilikom pripremila. Međutim, ubrzo sam morala sam da otputujem u Čikago, a tamo sam shvatila da je on ljubav mog života - izjavila je pevačica i dodala da, iako je tad bila tek sveže razvedena, nijednog trenutka nije imala dilemu da li da otpočne vezu s tada mladim i atraktivnim advokatom.

- Po povratku iz Čikaga, emocije su kliknule sa obe strane i ljubav koja nam se desila pre 23 godine i danas traje - rekla je Cakana za „Alo!“.

Cakana

Ataimages

Cakana, Foto: Ataimages

- Nas dvoje smo kao sredovečni bračni par koji se drži za ruke da ne padne u sneg. Mi organizujemo sebi život. Najromantičniji momenat, koji ću pamtiti do kraja života, bio je kada smo bili u Rosama pretprošle godine - prisetila se pevačica i nastavila:

- Tražio mi je da se lepo doteram. Ništa mi nije bilo jasno, ali sam pretpostavljala da će mi nešto prirediti. Spremila sam se i izašla iz hotela, a na plaži me je dočekao sto u vodi, sa sve svećnjacima. Prizor je bio za pamćenje, a povod je bila godišnjica našeg braka - ispričala je Cakana za „Alo!“.

Ovaj skladni par i danas širi ljubav i pozitivnu energiju gde god da se pojavi. To neretko čine i sa pratiocima na društvenim mrežama, koje redovno obaveštavaju o svojim aktivnostima, putovanjima i romantičnim trenucima u kojima uživaju.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Sanja

26.02.2021 08:55

Da sam na njenom mestu ja bi se zapitala zasto njen muz svaki dan ostavlja predivne komentare na instagram profilu Kije Kockar. Mislila sam da sa tim iskustvom je pametnija zena al izgleda nije.