Dragica Radosavljević Cakana
Printskrin Clip.rs
Dragica Radosavljević Cakana

Printskrin Clip.rs

Dragica Radosavljević Cakana, Foto: Printskrin Clip.rs

Dragica Radosavljević Cakana istakla je da ne gleda vesti, jer ne želi da se uznemirava, već da je našla načina da sebe razonodi u danima koje provodi u izolaciji.

- Ne slušam vesti, odmah da vam kažem. Čitam knjige, radim neke druge stvari, sređujem kuću, gledam filmove, ne želim vesti da slušam da se uznemiravam. Nisam hipohondar, ali vodimo računa o svemu, Neša i ja smo se izolovali od svih, sa decom se čujemo preko skajpa, preko telefona. Policijski čas poštujemo, a i mi smo u prirodi, kući, čula sam da u Sremčici traže da iznajme kuće sad ljudi, da bi pobegli iz grada, da imaju malo prirodu, to su verovatno porodice. Kad izađem, idem da kupim šta nam treba, ne kupujem zalihe, nisam u tom fazonu, šta mi nestane, odem, kupim, ima svega, nisu prazni rafovi. Onog što je bilo, ima i sada, možda sada malo manje, ali ima svega. A i da fali, domaćica sam ja, spremim sve, peciva razna, đakonije (smeh). Kada odem do grada, stavim masku, rukavice, sve za dezinfekciju imam u kolima, gelove, alkohol, sve sto unesem u kuću, pre toga prebrišem, ja sam takva bila i ranije, vodim računa gde kupujem i šta - rekla je Cakana, pa se osvrnula na to da su i ona i njene kolege trenutno bez posla, što utiče na finansije:

Dragica Radosavljević Cakana

Rajko Ristić/Alo!

Dragica Radosavljević Cakana, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Naravno, osetiće se sve ovo na finansije, nije niko lud da ga je baš briga. Nije to baš tako. Meni teško pada što ne radim, ja volim da radim, ja sam radoholičar, ne samo ja, nego cela ekipa koja sa mnom radi. Ja se ne brinem za sebe toliko, na kraju krajeva, ali ti ljudi koji sa mnom rade možda sada zavise od svojih roditelja i žao mi je za njih. Ja koja sam toliko godina na estradi, stvarno i ne brinem. Za mlade pevače je problem možda jer su angažovani svaki drugi, treći dan, pa misle imaće, tako sam i ja mislila, a onda se desi nešto ovako, uvek treba imati sa strane. Više mi je žao starijih ljudi, imamo na Čukarici ovde volontere, donose starijima šta im treba, vidim da je sve to organizovano, to mi je više žao, za siromašne, ljude koji su ostali bez posla, ali sigurna sam da će država da se pobrine za sve, da će napraviti neki plan da se svima pomogne kojima je potrebno - zaključila je pevačica.

Cakana

Youtube/Printscreen

Cakana, Foto: Youtube/Printscreen