BUKTI NOVI ESTRADNI RAT Posvađali se Keba i Đani! Razdor među kolegama napravila ONA!

Ne razgovaraju uopšte

Dragan Kojić Keba, Radiša Trajković Đani
Dragan Kojić Keba, Radiša Trajković Đani, Foto: Masanori Jošida/Dejan Briza/Alo!

Radiša Trajković Đani i Dragan Kojić nedavno su se sreli na snimanju jednog novogodišnjeg programa, gde su se maksimalno iskulirali. Kako Kurir saznaje, jabuka razdora bila je - Severina!

Naime, Keba se pre dve godine naljutio na Đanija zato što je javno isprozivao njegovu snajku zbog porno-snimka i fotografija, pa je u šali svašta izgovorio.

Prekinuo kontakt

"Radiša ne misli kad priča, pogotovo kad daje izjave. Novinari su ga pitali da komentariše Severinu i Igora, a on se po običaju našalio malo slobodnije na račun popularne srpske snajke. Nije mislio ništa strašno, ali to je ispalo tako. Kebu je to jako pogodilo jer se nije nadao da će Đani nagaziti njegovu porodicu pošto su bili bliski i poštovali su jedan drugog. Odjednom je zaćutao i nije želeo više nikakav kontakt s njim. Kad je Đani primetio da je Keba počeo da ga ignoriše, odmah je shvatio u čemu je stvar", kaže naš izvor blizak folkerima i dodaje da je Trajković tražio način da se pomiri s Kojićem, ali bezuspešno.

"Dugo ga je vijao da se izmire. Pošto Keba nije hteo ni da mu se javi, Đani mu se izvinjavao preko zajedničkih prijatelja, ali nije vredelo. Kojić zna da Đani nije zlonameran i da mu je jezik često brži od pameti, ali ipak nije mogao da pređe preko neukusnih pošalica na račun porodice, jer on Severinu bukvalno ne razdvaja od Igora i ćerke Nataše", otkriva naš dobro obavešteni izvor.

Nakon dužeg perioda, u ponedeljak je nekada dobre drugove na jednom događaju delio samo jedan sto u restoranu. Prvo je stigao Đani, da bi nakon dvadesetak minuta došao i Keba. Mrtav-hladan prošao je pored njega, te mu nije rekao ni „zdravo“. Trajković je spustio pogled i bilo mu je očigledno žao, ali nije imao kud. Nakon što je ekipa Kurira provalila da se folkeri ignorišu, prišla je Đaniju i upitala ga za komentar.

Pokajao se

"Tu je Keba, video sam ga. On se naljutio na mene zbog Severine. Ja sam nešto pričao i eto... Glupost. Ništa nisam mislio ozbiljno, malo sam se našalio, a on je to ozbiljno shvatio. Šta da radim, nadam se da će ga proći. Ja ga stvarno volim, on je brat", rekao je Radiša za Kurir, sve vreme gledajući u Kebinom pravcu.

Nažalost, Kojiće nije dao nikakav komentar jer je u trenutku iznenada nestao s proslave.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Slavica
  13/12/2018 - 06:14
  Muskarci treba da nadjete zenu poput Severine ,cestitu moralnu patrijahalno vaspitanu, ane neke koje su imale po desetak verenika..
 • Korisnik: dejov mali
  13/12/2018 - 01:51
  hahahha ovo me podseca na onaj vic, ulazi Haso u kucu kad tamo njegov pajtos sa Fatom na kamari, Haso odmah zgrabi pusku i rokne ga . Tek ce Fata, samo ti tako Haso na kraju ces ostati bez svih drugova. E tako i Kebica zbog zlobne snajka glumice sa glisera
 • Korisnik: D O
  12/12/2018 - 21:56
  Pa to i malo dete zna da je seve ustaska KURVA jebo je rodeni otac.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi