Vesna Dedić
Promo
Vesna Dedić i Matija Bećković

Milan Ilić

Vesna Dedić i Matija Bećković, Foto: Milan Ilić

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, na sajtu Javnog servisa objavljeni su iznosi mesečne zarade urednika, urednika dopisništva, urednika emisije 1, urednika emisije 2, kao i urednika emisije s autorskim doprinosom. Po nekom, samo Javnom servisu poznatom pravilu, Vesna je proglašena urednikom emisije 2, pa tako njena mesečna plata iznosi 62.113 dinara, umesto 90.062 dinara, koliko prima urednik s autorskim doprinosom, što Vesna Dedić jeste. Ona je ovu tabelu sa RTS sajta objavila na svom Instagram profilu i zapitala se ko umesto nje vodi i uređuje njenu emisiju već više od dve decenije.

Olivera Kovačević

Alo!/Masanori Jošida

Olivera Kovačević, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Čitam na sajtu RTS a da sam ja urednik 2, a ne urednik s autorskim doprinosom. Ko je onda autor emisije „Balkanskom ulicom“?! Da li sam ono ja na RTS-u nedeljom?! - napisala je Dedićeva, koja je, kako nam je rekla, odavno to pitanje postavila i direktoru Javnog servisa, ali odgovor nikada nije dobila.

- Ja sam pre nekoliko godina pisala Draganu Bujoševiću i istakla da je red da imam platu kao urednik s autorskim doprinosom, pošto ja to jesam, ali mi nikada nije odgovorio. I danas mi nije jasno ko su urednici s autorskim doprinosom RTS-a?! Na mom rešenju piše da sam ja urednik 2 i nikada do danas nisam dobila novo rešenje.Nestvarno mi je da na Javnom servisu neko prima platu kao autor, a da ja ne primam - kaže za „Alo!“ Vesna Dedić.

Šabanova rodna kuća zatrpana SMEĆEM! Zadužio je region, a ovako mu vraća njegov grad!

AUTOR: Kurir/R.J. DATUM I VREME: 17.08.2019. 14:30 Zaboravili kralja narodne muzike?! Foto: Rajko Ristić/Alo! Šaban Šaulić je svojim radom na muzičkoj sceni, sa bezbroj hitova u karijeri dugoj 50 godina, zadužio ceo region. Sa ovom činjenicom složiće se sve njegove kolege koje su godinama sarađivale s njim, njegovi poklonici, čak i oni koji nisu slušali njegovu muziku, ali su ga cenili kao izvođača i autora.

Ekipa „Alo!“ poslala je mejl Oliveri Kovačević, urednici zabavnog programa RTS-a, s pitanjima povezanim sa situacijom u kojoj se našla Vesna Dedić, ali do zaključenja broja nismo dobili odgovor.

BONUS VIDEO:

Bojana Ristivojević: Ovo je prava pozadina otkaza u rijalitiju "Parovi"!