OGROMNO PRIZNANJE Britanski Independent svrstao Marijinu "Molitvu" u 10 najboljih evrovizijskih pobedničkih pesama SVIH VREMENA!

Nakon pobede Marije Šerifović na Evroviziji Srbija nije imala previše sreće na ovom takmičenju.

Marija Šerifović
Marija Šerifović, Foto: Printscreen

Ipak, dobra stvar je da je naša jedina evrovizijska pobednica uspela da ostavi dubok trag i da je i sada, 12 godina kasnije, istaknuti evropski mediji spominju kao vlasnicu jedne od najboljih pesama svih vremena koja se pojavila na ovom takmičenju.

Marija Šerifović
Marija Šerifović, Foto: PROMO

Naime, tokom evrovizijske groznice koja je proteklih dana tresla celu Evropu novinari britanskog Independenta analizirali su sve pesme koje su pobedile otkad takmičenje postoji i našu Mariju i njenu "Molitvu" svrstali među top 10 najboljih pobedničkih pesama svih vremena uz Abbu, Lorin, Džonija Logana, Selin Dion...

Marija Šerifović
Marija Šerifović, Foto: PROMO

Independent Marijinu kompoziciju naziva "modernom operom" i "visoko-dramatičnom baladom" koja je pronašla svoj put do srca Evropljana uprkos činjenici da su u to vreme svi pribegavali ektravaganciji i u pesmama i u nastupima.

"Molitva" i danas izaziva najdublje emocije kod fanova Evrovizije, a Marija važi za vlasnicu jednog od najboljih vokala koji se ikad čuo na ovom takmičenju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi