Ruža Rupić, Jana Todorović
printscreen
Ruža Rupić, Jana Todorović

printscreen

Ruža Rupić, Jana Todorović, Foto: printscreen

Nekoliko pevačica pevalo je večeras na rođendanu prijatelja u jednom lokalu u Beogradu, a sudeći po "lajvovima" koje su imale na društvenim mrežama veselje je potrajalo do kasno u noć, uprkos merama koje su donesene zbog pandemije korona virusa.

Jana Todorović, Dragica Zlatić i Ruža Rupić našle su se na veselju, a u objavama koje su preplavile društvene mreže možemo videti kako je atmosfera na ovom današnjem slavlju izgledala.

Lokal je bio pun, dok su se svi provodili bez maski i distance, te je ovo još jedan "korona parti" u nizu mnogobrojnih ovakvih o kojima se naširoko pričalo prethodnih meseci.

Ruža Rupić, Jana Todorović

printscreen

Ruža Rupić, Jana Todorović, Foto: printscreen

Ovo nije prvi slučaj "partijanja" usled korona virusa i strogih zabrana i mera.

Jedan od njih je i Jugoslav Karić, koji je Novu Godinu navodno dočekao na jednoj žurki u privatnoj režiji, u jednoj vili. Na ovom nelegalno organizovanom dočeku, bilo je prisutno mnogo više ljudi od pet, koliko je to dozvoljeno trenutnim merama. Biznismen se s prijateljima grlio, provodio i veselio, uz iće i piće, do ranih jutarnjih časova. Mnogobrojne goste je navodno na ovom dočeku muzikom zabavljao Petar Mitić, koji se mikrofona latio sat vremena posle ponoći, a pre njega se smenjivalo nekoliko pevačica koje su nepoznate javnosti.

Pročitajte još