Lepa Brena
Alo!/Rajko Ristić
Lepa Brena

Danijel Rakočević

Lepa Brena, Foto: Danijel Rakočević

Muzička zvezda Lepa Brena svake godine provede po dva meseca na Crnogorskom primorju zajedno sa suprugom Bobom Živojinovićem, a njihova deca povremeno dolaze da ih obiđu i da uživaju na luksuznoj jahti koju porodica Živojinović poseduje, a koja je usidrena u Budvi, u blizini Starog grada.

PROČITAJTE JOŠ:

S obzirom na to da su ranijih godina spavali u hotelima, oni su nedavno odlučili da je vreme da kupe nekretninu na moru, koja je izgrađena prošle godine, a nosi naziv „kraljevski apartmani“.

Lepa Brena

Danijel Rakočević

Lepa Brena, Foto: Danijel Rakočević

Novi biser na pjenu od mora, kako Budvani popularno nazivaju ovu luksuznu nekretninu, nalazi se u samom centru grada, odakle se pruža fenomenalni pogled na more i Stari grad. Upravo ova lokacija zapala je za oko popularnom estradnom paru, te su prošle godine, nakon izgradnje, rešili da kupe tamo stan.

Lepa Brena uslikana na privatnoj plaži! Sunčala se, a kada je ustala IMALI SMO ŠTA DA VIDIMO! (FOTO)

AUTOR: I. Mikić DATUM I VREME: 11.08.2019. 13:20 - 11.08.2019. 13:30 Blista! Lepa Brena, Foto: Alo.rs Folk zvezda Lepa Brena letuju na crnogorskom primorju. Ona svake godine većinu leta provodi na svom luksuznom brodu. EKSKLUZIVNI PAPARACO Lepa Brena u belom kupaćem raširila noge da se osunča, a onda u 58.

Kako VIP saznaje, ovo je jedna od najskupljih lokacija na Crnogorskom primorju, a cena kvadrata iznosi od 4.000 evra.

Lepa Brena

Danijel Rakočević

Lepa Brena, Foto: Danijel Rakočević

Paparaco našeg magazina ekskluzivno je uslikao Lepu Brenu i Bobana Živojinovića kako izlaze iz ove zgrade i uživaju u restoranu koji se nalazi u njenom sklopu. Boba je ispijao kafu, da bi mu se kasnije pridružila vidno neraspoložena supruga, koja je očigledno tek bila ustala.

Njih dvoje su sedeli, ćaskali, a Brena je sve vreme nešto objašnjavala suprugu. Baš tog dana, kako smo saznali, organizovali su ručak s prijateljima na jahti koju poseduju, pa je pevačica sa suprugom ugovarala šta im je sve potrebno od namirnica. Nakon što su popili kafu, Brena je otišla do apartmana da uzme kupaći kostim i sve što joj je potrebno za taj dan na jahti, a onda se sa prijateljima uputila ka marini. Boba je došao dvadeset minuta kasnije, a u rukama je nosi kesu u kojoj se nalazio led. Kada su se svi smestili, isplovili su iz Starog grada i uputili se, kako smo saznali, ka Ribarskom selu.

Brena sunča međunožje na jahti!

Paparaco VIP uslikao je pevačicu u nezgodnoj pozi na jahti dok uživa u sunčanju. Muzička zvezda se maksimalno opustila, verujući da je niko neće fotografisati tog dana, a uprkos činjenici da je u šestoj deceniji života, Lepa Brena izgleda kao devojčica.

Kako izvor VIP kaže, poznati par krije od javnosti da poseduju luksuznu nekretninu u Budvi jer ne vole da se time preterano hvale.

- Brena u poslednje vreme trpi užasan pritisak javnosti, pojavljuje se raznorazne priče o njenom lošem finansijskom stanju, ali ona se ne tangira preterano oko toga. Zna šta je istina, pa ne želi da se bavi demantovanjem priča.

Upravo iz tog razloga, ne želi da otkriva na šta troši novac, a nikako joj ne bi prijalo da se sazna da je kupila stan u Budvi u jednoj od najskupljih zgrada - otkriva izvor VIP magazina.

BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!