Vojaž i Breskvica
E-stock/ Caslav Vukojicic
Vojaž i Breskvica

E-stock/ Caslav Vukojicic

Vojaž i Breskvica, Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

Veruović je ispričao kako doživljava Vojažov uspeh, ali i sve ono što se poslednjih dana dešavalo među njima. Takođe, dodao je u čemu danas pronalazi sreću, da li kao neko ko se bavi bezbednošću brine zbog sigurnosti svog sina, šta misli o Breskvici.

Uspeh onim čime se Mihajlo bavi, posle svega što sam prošao i doživeo, za mene predstavlja pravi dar sa neba, na čemu sam neizmerno zahvalan. Radujem se kad čujem “to je Vojažov tata”. Oni (Mihajlo i Anđela) su toliko divni i zdravi da svojom ljubavlju predstavljaju, slobodan sam reći, primer koji valja slediti. Takvu decu od srca bih poželeo svakom roditelju – rekao je zagonetno u jeku priča o tome da je mladi par raskinuo, što je njihove fanove neverovatno potreslo.

Vojaž i Breskvica

E-stock/ Caslav Vukojicic

Vojaž i Breskvica, Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

Ono čime sam se ja bavio Bogu hvala miljama je daleko od njih. Sa druge strane, svestan sam da moja senka prošlosti nije laka i da prati Mihajla, ali on se vrlo dobro snalazi i sa tim nosi. Naučili smo da živimo zajedno i iskreno, da jedni druge razumemo i podržimo. To je porodica – rekao je Veruović, koji se tokom protekle godine još više posvetio svojim ukućanima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: