Gru
printscreen
Gru

printscreen

Gru, Foto: printscreen

Bratu Dalibora Andonova Grua, Igoru Andonovu, u noći između četvrtka i petka zapaljen je automobil marke BMW na Zvezdari.

PROČITAJTE JOŠ:

Dalibor Andonov Gru sa suprugom Danicom

Screenshoot Instagram

 

Paljenje automobila desilo se na parkingu ispred zgrade u kojoj Igor živi, a eksplozija je uznemirila stanare. Osoba za kojom policija traga najverovatnije je razbila prozor automobila i kroz njega ubacila Molotovljev koktel.

Prvi put posle incidenta, oglasio se i reper, koji je istakao da je i te kako oblizak sa svojim bratom, te da bi znao da ima nekih problema. On je zatim istakao da nije bilo povređenih, te da mu je to najbitnije.

Dalibor Andonov Gru

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

- Niti znamo razlog, niti sumnjamo na nekog. Ne znamo o čemu se radi. Slučaj smo prijavili policiji. Dovoljno smo bliski, znao bih da ima neki problem. Na sreću, niko nije povređen, to je najbitnije. Ne bih ništa više da pričam na ovu temu, zaista je suvišno da bilo šta dalje komentarišem - rekao je Gru.

Gruov brat Igor bavi se gradnjom i ne eksponira se u javnosti. Komšije iz zgrade ispred koje mu je na Zvezdari zapaljen automobil kažu da ga ne viđaju često, ali da ga ne poznaju kao problematičnog.

PROČITAJTE JOŠ:

Gru i nepoznata brineta

Printskrin Clip.rs