Stefan Đurić Rasta
E-stock/Miloš Rafailović
Stefan Đurić Rasta

E-stock/Miloš Rafailović

Stefan Đurić Rasta, Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Estradni menadžer Marko Nikolić, brat pevačice Ane Nikolić nije odustao od bivšeg zeta, Stefana Đurića Raste, sa kojim i dalje održava poslovni odnos. Iako je Nikolićeva sestra izjavila kako je njen brak gotov, čini se da Marko ne želi da stane na sestrinu stranu i stavi tačku i na poslovni deo odnosa sa Rastom.

Pevač je za vikend imao zakazane nastupe van Srbije, a Nikolić mu je pravio društvo. Situacija koja se u nedelju veče odigrala na beogradskom aerodromu, po njihovom povratku u Beograd, šokirala je veliki broj ljudi.

Naime, nakon što novinarka Ljiljana Stanišić zajedno sa svojom ekipom dočekala Stefana Đurića na aerodromu po povratku sa nastupa iz Švedske, usledilo je bahato ponašanje Marka Nikolića koji menadžeriše bivšem zetu sa kojim se i pojavio na aerodromu, Na pitanje novinarke: “Rasta, kako je bilo u Švedskoj”, Marko je ničim izazvan uhvatio novinarku za rame, udario je i odbrusio: “Tebi ću otkrinuti glavu”.

 
Postupak estradnog menadžera iznenadio je mnoge, s obzirom na to da je novinarka Ljiljana Stanišić samo radila svoj posao i da se ponašala strogo profesionalno.

- Užasno je to šta sve novinari proživljavaju i doživljavaju sa pojedinim ličnostima. Slučaj je prijavljen policiji. Očekujem da se to reši, ne samo zbog mene, već i zbog toga da dotičnom više ne padne na pamet da ponovi isto, iako je već jednom davio kolegu novinara - kaže novinarka Ljiljana Stanišić za “Alo!”.

Kada smo kontaktirali Marka Nikolića kako bismo ga upitali zbog čega se tako poneo prema našoj koleginici, on se nije javljao na telefon.

Ana Nikolić

Zoran Ilić

Ana Nikolić, Foto: Zoran Ilić

Podsećanja radi, Stefan Đurić Rasta i pop pevačica Ana Nikolić odlučili su da stave tačku na brak. Ona je pre nekoliko dana u svom saopštenju na Instagramu priznala da je ljubavi došao kraj, ali da o bivšem mužu nikada neće reći ružnu reč.

- Tara ima najboljeg tatu na svetu, kog sam ja volela najviše na svetu. Jedna porodica se raspada... Nemojte biti tako zluradi i surovi. Od mene nikada ružnu reč nećete čuti... Kao što ne dozvoljavam nikome ružnu reč da izgovori o mom bivšem mužu. Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško. Imajte malo razumevanja i poštovanja prema meni i Stefanu, kao i našim porodicama - napisala je Ana.

 

 

Komentari (4)

gorgonzola

06.11.2017 16:56

Dok se slažu i lizu zajedno smisljajuci afere i vesti sve fino funkcioniše al čim padne neka carka sav prljav veš međusobno pokulja napolje. Nijednih mi nije žao, kusaju ono što seju okolo.

ne verujem...

06.11.2017 18:24

pazi sestra mu se razvodi..al ovaj ne ispusta Zlatnu Koku=Rastu...covek najvise zaradjuje na estradi !!! E ovo je definicija pohlepe..pare iznad sestre?!

mica

07.11.2017 01:45

ako je ovaj ludak umislio da je neka zvezda...

Permutacija

07.11.2017 10:52

Na kakvi estradni menadzeri, pevacice....sve je to polusvet- lazna neotesana elita bez kulture, porekla, obrazovanja...gade mi se!!!