Branka Nevistić
Jutjub printskrin
Branka Nevistić

Jutjub printskrin

Branka Nevistić, Foto: Jutjub printskrin

Branka Nevistić važila je za jedno od najlepših voditeljki, a poslednjih godina je u medijskoj ilegali i posvećena privatnom životu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Branka se 2014. godine u Venecniji udala za biznismena Branislava Grujića, promenila prezime, nakon čega je i odlučila da se povuče iz javnosti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Branka Grujic (@corallo_verde) on Nov 11, 2019 at 4:14pm PST

 

Branka i Branislav žive u elitnom naselju u srpskoj prestonici, a slobodno vreme koriste tako što obilaze luksuzne destinacije.

Brana Nevistić

Rajko Ristić/Alo!

Brana Nevistić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Branku sadašnji muž tretira kao kraljicu, te je, prema pisanju medija, jendom prilikom dobila nakit u vrednosti od 36.000 evra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Branka Grujic (@corallo_verde) on Oct 7, 2019 at 9:35am PDT

 

Malo ko zna da je Branka pre Branislava bila udata za nekadašnjeg košarkaša Momčila Lavrnića, sadašnjeg supruga pevačice Ane Stanić. Branka iz braka sa Momčilom ima sina Luku, a o tome ne govori u javnosti.

NAJČITANIJE VESTI:

 

Anu je sa Momčilom upoznala prijateljica Marija Tarlać, a njih dvoje venčali su se 2010. godine u u jednom fruškogorskom manastiru. Godinu dana kasnije dobili su sina Vuka.

Verila se Dragana Kosjerina, na ruci već danima nosi prsten! (FOTO)

AUTOR: Hello/ B.Z. DATUM I VREME: 25.10.2019. 08:25 - 25.10.2019. 09:53 Opa! Dragana Kosjerina, Foto: Screenshoot RTS Voditeljka Javnog servisa Srbije Dragana Kosjerina verila se u Grčkoj pre nekoliko nedelja sa stomatologom Bojanom Perduvom. Na njenoj ruci već danima sija verenički prsten, koji je oduševio mnoge koji je prate.

Pogledajte BONUS video:

SNEŽANA DAKIĆ POSTROJILA ESTRADU! Pogledajte kako je u modnom žiriju ocenila Cecu, Maju Berović...