Branislav Lečić i jedna od naših najlepših voditeljki
RAS Srbija/Mian Ilić
Branislav Lečić i jedna od naših najlepših voditeljki

RAS Srbija/Mian Ilić

Branislav Lečić i jedna od naših najlepših voditeljki, Foto: RAS Srbija/Milan Ilić

Pratili su je radoznali pogledi, komplimenti zbog odličnog izgleda. A i on je svojim dolaskom izazvao veliko interesovanje. Tako to ide kada su u pitanju Adriana Čortan i Branislav Lečić.

Njih dvoje bili su među najzapaženijim zvanicama juče u Beogradu, u jednom od omiljenih zemunskih restorana. Nekadašnja manekenka i poznato TV lice smatra se ženom zanosne lepote. I izgleda isto onako kakva nam se na početku svoje karijere predstvalila.

Pozdrav za kraj

RAS Srbija/Mian Ilić

Pozdrav za kraj, Foto: RAS Srbija/Mian Ilić

Leka je dobro poznati šmeker, a sa Adrianom je uživao u ćaskanju, od trenutka kada je stigao u restoran do momenta kada je lepa brineta napustila događaj. Slučajno ili ne, seo je baš za njen sto.

Srdačno su se pozdravili na kraju, a krupan pogled na Adrianu vas dodatno uverava zbog čega je juče osvojila svu pažnju Branislava Lečića.

Komentari (6)

Desa

13.06.2017 18:35

Leka kao pravi deka sa perikom na glavi ,mora da mu je vruce ispod te kape

Drita

13.06.2017 18:37

Čovek ima pravo na svoju privatnost i svoj privatni život! Svako ima pravo na druženje! Nemojte sklapati mozaik kockice i smišljati priče.

aba cg

13.06.2017 18:43

Boze,kako ste vi ,,novinari,, mastoviti.od jedne fotke iskonstruisete cijelu pricu,ne razmisljajuci da'l je akterima neprijatno zbog toga.

MOJSIJE

13.06.2017 18:52

Lep čovek i dobar glumac!

Tamara

13.06.2017 20:34

NINA I LEKA KAO UNUKA I DEKA ... voditeljka ''dnk'' ga je tom recenicom ubila na mesto za tri zivota . Uzgred Adriana Cortan je jako lepa zena - bomba u svakom smislu te reci bez ikakvog kompleksa kad je zena jednostavno lepa - i bilo bi jako porazavajuce da se na bilo koji nacin DEKA nekako ubaci uz njeno ime . Fijasko sunovrat debakl krah potpuni promasaj . Adriana zelimo ti dobar zivot ... detence i mir ... tu je sve . Pozdrav .

bugi

14.06.2017 05:23

Preko puta restorana Saran " vidjeni, Leki je preostalo jedino da caska na francuskom.........