Goca Božinovska
Dejan Briza/Alo!

Kako kaže u razgovoru za "Alo!" , ne miri se lako sa činjenicom da njena mama više nije kao ranije, ali joj briga o bolesnom roditelju ne pada teško.

Zlata negativna na koronavirus

Folkerka Zlata Petrović iz zdravstvenih razloga nije mogla da gostuje u emisiji „Amidžu šou“ sa prijateljicom Gocom. Naime, Zlata je pred emisiju dobila simptome slične kovidu-19, nakon čega je uradila test, koji je, kako „Alo!“ saznaje, bio negativan. - Zlata mi je pred emisiju javila da je boli grlo i da se ne oseća dobro. Iako nema temperaturu, rekla sam joj da odmah ode i uradi PCR test. Krivo mi je što neću moći da joj odem u posetu sada kada sam u Beogradu. Ne smem da se izlažem riziku da zakačim virus, pa da posle odem zaražena kod moje mame u Kraljevo - kaže pevačica.

 - Istina je da je moja majka nepokretna i nesvesna, njeno stanje je gore nego ikad. Starost čini svoje. Jedva se mirim s tim, ali šta je, tu je. Nakon operacije kuka ovog leta puštena je iz bolnice kući u Kraljevo, gde provodim sve svoje vreme i maksimalno sam joj posvećena. Čuvam je kao bebu, umivam, presvlačim i hranim - priča Goca drhtavim glasom i dodaje:

- Bojana me je oduševila, izvrsna je domaćica! Održava higijenu kuće, pomaže mi u pripremanju jela, ma sve. Izuzetno mi je drago što imam takvu snaju. Vaspitana je tako da zna za red, našu kuću poštuje kao svoju - priča Goca i dodaje:

Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska

Alo.rs

Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska, Foto: Alo.rs

- Puno mi je srce kad vidim da moj Mirko ima baš takvu devojku. Bojana me podseća na mene u mladosti, prava je snalažljivica, što bi se reklo - za sve je ima, luda je, uvek nasmejana i pozitivna, ništa joj nije teško - kroz smeh kaže folkerka i zaključuje:

Nisam prodala Šijanov stan

Aktuelna tema u medijima je i navodna prodaja stana koji je bio u vlasništvu pokojnog Zorana Šijana, supruga Goce Božinovske. - Nisam prodala Šijanov stan, koji stan?! To nije istina. Ne znam kakva je to nekretnina, ne postoji. Što se mene tiče, ja mogu samo da kupim, šta da prodam - rekla je Božinovska za "Alo!".

BONUS VIDEO:

B

Bitno je da su i Cecin i moj sin odabrali takve devojke zbog toga što one, pre svega, imaju kućno vaspitanje - kaže Goca na kraju razgovora za "Alo!".

Pročitajte još