Dragan Stojković Bosanac
Rajko Ristić/Alo!
Dragan Stojković Bosanac

Alo!/Rajko Ristić

Dragan Stojković Bosanac, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Dragan Stojković Bosanac spada u red omiljenih i najcenjenijih članova žirija "Zvezda Granda", a, kako sam ističe, ugled koji uvažava mora da prati uvek svedena i svečana garderoba na snimanjima ovog muzičkog talent šou-programa.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ipak, budući da nova sezona neće početi da se snima još nekoliko nedelja, kompozitor se u potpunosti opustio. Dragan, kao i svakog leta, i ovaj avgust koristi da se odmori i napuni baterije tako što radi ono što najviše voli, a to je, svakako, ribolov.

Na privatnim fotografijama, objavljenim na njegovom zvaničnom Instagram nalogu, Stojkovića možemo videti bez standardnih košulja i sakoa, kako u potpuno opuštenom izdanju, ispraćenom gumenim čizmama, peca.

Dragan Stojković Bosanac

Screenshot Instagram

Dragan Stojković Bosanac, Foto: Screenshot Instagram

- Dva ribara - dva drugara - šaljivo je poručio Bosanac uz ovaj prizor iz rodnog Konjica.

Bosanac izašao iz bolnice, Džidža se ne odavja od njega! Evo šta kaže o očevom zdravstvenom stanju!

AUTOR: Kurir/B.Z. DATUM I VREME: 16.04.2019. 19:59 - 16.04.2019. 20:08 Neophodan mu je odmor Dragan Stojković Bosanac, Foto: Rajko Ristić/Alo! Dragan Stojković Bosanac izašao je iz bolnice i oporavlja se u krugu svoje porodice. Ćerka Džidža sve vreme je uz muzičara, kome je neophodan odmor posle operacije srčanog zaliska.

Pogledajte BONUS video:

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar