Dragan Stojković Bosanac
Alo!/Rajko Ristić
Dragan Stojković Bosanac

Alo!/Rajko Ristić

Dragan Stojković Bosanac, Foto: Alo!/Rajko Ristić

PROČITAJTE JOŠ:

OVO SU PROGNOZE ZA OPORAVAK! Bosanac izašao iz bolnice, Džidža se ne odvaja od njega! Evo šta kaže o očevom zdravstvenom stanju!

"ALO!" EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Bosanac HITNO operisao srce! Posete mu zabranjene, porodica ga još nije videla

OPLEO! ŠOK intervju Bosanca: Bez dlake na jeziku o Šabanovoj smrti, Karleušinoj porno aferi, Bekutinom višku kilograma...

SRAMOTA! Bosanca kitili hiljadama dolara, a onda je uradio nešto ŠOKANTNO zbog čega će SRBIJA biti BESNA! (VIDEO)

PAPARACO IZA KULISA "ZVEZDA GRANDA" Evo šta Saša Popović i Bosanac rade u pauzama snimanja!

 

Prema preporuci lekara, Bosanac će morati da promeni životne navike.

"Bosanac se dobro oseća nakon operacije, a tome u prilog govori i činjenica da je nastavio da snima muzičko takmičenje "Zvezde Granda". Pošto se još uvek nije potpuno oporavio, supruga je stalno uz njega i brine o njemu, dok su ćerka Džidža i sin Aleksandar zauzeti poslovnim obavzeama. Iako većina pacijenata nakon operacije uglavnom provodi vreme u krevetu, sa Bosancem nije taj slučaj. On dosta šeta, jer su mu lekari preporučili fizičku aktivnost, kao i zdravu ishranu. Bosanac je dobro raspoložen i ponaša sa uobičajeno, kao i da nije bio operisan", navodi izvor blizak članu stručnog žirija u šou-programu "Zvezde Granda".

Dragan Stojković Bosanac

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Podsećamo, Bosanac je pre dve nedelje operisao srce na Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”. Operacija je prošla u najboljem redu, a kompozitor se nakon zahvata dobro osećao. On se na redovnom pregledu u martu požalio da se često zamara, da ne može da potrči, da ima česta gušenja i da ne može da spava na ravnom, nakon čega je operisan. Kako saznajemo, Bosanac će predstojeće praznike provesti kod kuće u krugu porodice.