Snežana i Milan Borjan
Alo!/Vladimir Marković
Snežana i Milan Borjan

Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković

"Bio je omražena ličnost prvo u našoj kući, jer je sklonio mog brata sa gola u Radničkom iz Niša koji je bio kapiten i kasnije mu još uzeo i sestru, opšti haos", rekla je Snežana, a Milan nadovezao:

Snežana i Milan Borjan

Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković

"Pošto je njenom bratu Nenadu bio rođendan ona je mene pre toga kontaktirala i poslala mi sliku iz lifta. Stiže slika, ja vidim da je sestra od mog kolege, ja napišem 'šta reći' i onda mi ona napiše 'izvini slučajno sam ti poslala sliku, želela sam da napravim svom bratu žurku iznenađenja i njegova žena mi je rekla da ti možeš da mi pomogneš'", rekao je Borjan i nastavio:

"Tu smo razmenili brojeve i dogovorili se da se nađemo, ja dolazim u Stilu, a onda riba vozi Audi. Ja joj pružim ruku, ona me privuče i poljubi u obraz i tu sve super. Pošto smo rođendan slavili u mom stanu mi smo prvi došli da spremimo sve i ona ode da se presvuče, a iznad vrata je bilo staklo. Ja odmah na stolicu do stakla i gledam kako se presvlači.

Snežana i Milan Borjan

Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković

Uglavnom žurka se završila, na rođendanu svi oko nje, ja kao nezainteresovan i kad sam krenuo da je otpratim kući njen brat me tu oduva kao gde si ti to krenuo.Međutim čuli smo se i dogovorili da se vidimo nasamo posle nekog zajedničkog roštilja. Sedimo mi na pumpi i ja hoću da je poljubim, ali ne znam kako. Kažem joj, je l’ su ti to veštačke trepavice, ona kao ne moje su. Ja reko ma lažeš, zažmuri da vidim. Ona zatvori oči i ja je poljubim. Ona odmah pa je l’ moguće ovo, ne mogu da verujem i odatle ide naša priča.Najteže je bilo priznati njenom bratu da smo zajedno, kad sam mu rekao deknuo mi je šamar, a onda smo popili po viski i sve je bilo okej. Pitao me je samo pa je l’ si ti normalan ona je teška osoba šta ćeš sa njom, ja sam samo rekao da hoću da rizikujem".

Komentari (1)

xxx

27.10.2020 20:38

Kukala ti majka....