Bora Santana
PrntScrn
Bora Santana

PrntScrn

Bora Santana, Foto: PrntScrn

Bora Santana se uznemirio tokom svađe sa Milicom Kemez, pa otkrio pred svima u emisiji "Gledanje snimaka" da mu je Kenan Tahirović preneo nešto što ga je dotuklo.

- Kenan mi je rekao da je bio u nekom kafiću u Sarajevu, za ono kada sam psovao Bubu i Jalu kod "Dubioze", da ga je neki lik zvao, neki kriminalac sa pancirom i da ću kad dođem kod njih, da me reše budem li došao u Sarajevo... Ja te ljude ni ne poznajem. Ša mi je to i potvrdio. Ja ću da dođem u Sarajevo, neka me upucaju - rekao je Bora i doda:

Bora Santana

PrntScrn

Bora Santana, Foto: PrntScrn

- I Milica mi preti tužbama, i Ermina. Tužite me svi - poručio je Santana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

sd

15.01.2021 09:17

Koje ružne reči, pretnje, omalovažanje... nije izgovarao taj Bora koga sada svi uzeli u zaštitu, a on to sve sada izgovorio da bi svoje ponašanje prema MIlici stavio u drugi plan i kao i uvek sebe pravi žrtvom i okreće priču u svoju korist! Ovu devojke je već doveo do ludila... a i njemu će neko stati na crtu!

dd

15.01.2021 10:14

Ko je taj Bora i ko štiti kada njegovo ponašanje osuđuje Balkan? Setite ga se iz prve sezone i sprdnje koje su Miki i Drvo pravili sa njim, ženili ga, dovodili mu travestite, on se palio i na njih, samo da bude u prvom planu! A sada je "zvezda". Uz jednu kultivisanu devojku, sa svim manama, on je postao "neko"! I tačno je to što MIlica priča, a on i dalje želi "crnu" ženu! Nje mi je iskreno žao! A ovi uvlakači i "kolege" sa estrade, svako od njih misli da će uspeti u šou biznisu!