Bora Drljača
printscreen
Bora Drljača

printscreen

Bora Drljača, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

 

Drljača se trenutno oporavlja u svom domu, a on je sada otkrio kako je protekla operacija, kao i kako se trenutno oseća.

"Skener je pokazao da postoji nešto na debelom crevu, onda sam otišao na dalja ispitivanja. Tada je utvrđeno da imam polip i još nešto sumnjivo zbog čega je bila potrebna operacija. Normalno, operacija je protekla u najboljem redu, nakon čega je uzorak poslat na biopsiju koja je potvrdila da je sve okej", objasnio je Drljača.

Bora Drljača

printscreen

Bora Drljača, Foto: printscreen

Dok je bio u bolnici, pevač je dobijao poruke kako od poznatih, tako i od njemu nepoznatih ljudi, sa jednom željom - da se što pre oporavi.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

 

"Meni je samo drago da se narod toliko interesovao za moje zdravlje. Iz svih krajeva sveta, gde žive naši ljudi, stizale su mi poruke da se što pre oporavim i da ćemo uskoro opet pevati zajedno", zaključio je Drljača.

Bori Drljači pozlilo, hitno hospitalizovan!

AUTOR: Pink/B.Z. DATUM I VREME: 06.11.2019. 20:17 - 06.11.2019. 20:32 Šok! Bora Drljača, Foto: Alo!/Marko Đoković Poznati pevač narodne muzike Bora Drljača (78) u decembru prošle godine ostao je bez supruge Rade koja je preminula posle duge i teške bolesti. Bori je njena smrt veoma teško pala, a sada pevač ima zdravstvene probleme.

Pogledajte BONUS video:

Ružu Rupić spojili sa 46 godina starijim pevačem! Evo kako je reagovala!