Viki Miljković
Alo!/Rajko Ristić
Viki Miljković

Alo!/Rajko Ristić

Viki Miljković, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Viki Miljković je sada otkrila da se za tu ljubav nisu izborili lako, pošto ni njeni, a ni njegovi roditelji nisu bili za tu vezu.

PROČITAJTE JOŠ:

"Verujem da Taške i ja opstajemo jer smo potpuno drugačiji od mnogih ljudi iz našeg okruženja. Maksimalno smo posvećeni jedno drugom, pomažemo se i podržavamo. Sve delimo i ono što je najvažnije, ne živimo estradnim životom.

Normalne smo osobe, stojimo čvrsto na zemlji i uživamo u malim znacima pažnje, romantičnim gestovima i poklonima koji ne moraju da budu skupi", kaže Viki.

"Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi.

Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica", iskrena je Miljkovićeva. Taške i Viki imaju sina Andreja, a pevačica je pre nekoliko godina istakla da bi volela ponovo da se ostvari u ulozi majke:

PROČITAJTE JOŠ:

"Volela bih da imam još dece i planiram prinovu. Moj Andrej jedva čeka brata ili sestru i on je najveći inicijator da ja ostanem u drugom stanju. Nije nimalo ljubomoran, on bi da rodim još petoro", rekla je ona.

"Sve je u Božjim rukama, kad on odluči, to će se dogoditi. Ono što je do nas, to je rešeno. Želim da rodim i ćerku i sina, svejedno mi je šta će biti. Sa mojim mužem Tašketom, naravno, o tome pričam, oboje to želimo. Ako ni zbog čega drugog, moram to da uradim zbog sina, koji stalno pita kad će, kad će… Dosadan je", rekla je Viki. Pisalo se i da je pevačica u panici jer ne može da ostane trudna.

Prvo što su im lekari rekli jeste da je moguće da Viki u glavi ima neku psihičku blokadu i da zbog toga još nije zatrudnela. Kada su shvatili da već dugo ne mogu da dobiju dete, pevačica i njen suprug morali su da posete lekara.

Viki Miljković

Alo!/Rajko Ristić

Viki Miljković, Foto: Alo!/Rajko Ristić