Ceca Kitić
Masanori Jošida/Alo!
Ceca Kitić

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Ceca je otvorila dušu i usudila se da javno progovori o nasilju. Ispričala je i momente kada je odlučila da preseče i po svaku cenu se rastane od tadašnjeg supruga.

Kako je rekla, po cenu života bila je spremna da prekine agoniju.

"Žena mora pre svega da bude finansijski samostalna u odnosu na svog muža. Mnoge od tih žena nemaju posao, čak nemaju ni školu. Ja se od svoje šesnaeste godine izdržavam od rukometa i nikada nisam zavisila od nekoga. Ipak, nekada vas zadržavaju neke druge stvari kao što su deca, ili patrijarhalno vaspitanje i želja da sačuvate porodicu. Ja sam sa svojim tadašnjim mužem nasilnikom u jednom momentu došla do te tačke da sam mu rekla: "Ubij me, jer ja ovako više neću da živim"", rekla je Ceca Dašić Kitić.

Ceca Kitić

Printscreen

Foto: Printscreen

Podsetimo, Ceca je početkom 2018. godine suočavala sa velikim problemima. Nije bila u situaciji da otplaćuje kredit u švajcarcima, a i zdravlje joj se u tom periodu pogoršalo.

"Ja sam obećala da neću da se sekiram, ali je to jače od mene. Prvih dana mi je bilo najgore, plakala sam krijući se od dece. Meni ne treba ničija milost. Sad Mara (ćerka) kaže da će ona prodati bubreg da reši stvar. To joj, naravno, neću dozvoliti ni u ludilu. Niti mi pada na pamet da se ubijam", rekla je Ceca u aprilu 2018. godine za magazin "Glorija".

Skinuo se Zdravko Čolić! Sa nevericom gledaju u njegovo GOLIŠAVO telo! (FOTO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 13.08.2019. 11:47 Iznenadio sve... Foto: Rajko Ristić/Alo! Zdravko Čolić od same pojave na estradnom nebu važi za najvećeg frajera. Žene su ludele za njim toliko da su njegove slike imale svuda oko sebe, ali na ovu fotografiju će sigurno odlepiti.

BONUS VIDEO:

Sanja Stanković: Šokirala sam se kad sam saznala da sam prostitutka!