Bojan Tomović
Printscreen
Bojan Tomović

Printscreen

Bojan Tomović, Foto: Printscreen

Bojan Tomović nedavno je navodno pokušao da izvrši samoubistvo, a sada se po prvi put oglasio dugačkom porukom na svom Fejsbuk nalogu.

Kako je sam napisao, oseća se dobro i odlučan je da prestane sa porocima. On je u intimnoj ispovesti napisao da je pre nekoliko godina konzumirao razne vrste narkotika i, kako kaže, orgijao do zore, a sada je shvatio da je svesno uništavao svoje zdravlje i da je već neko vreme čist.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Pio sam kao smuk. Na nastupu zveknem bocu pića, desetak drugih pića, pa se onda drogiram kako bih se istreznio. Svi su se šalili sa mnom, a to nije za šalu jer droga jeste zlo. Posebno je gadno kada krene da popušta pa bi hteli još, a baš tada treba reći stop. Ja skoro tri godine nisam pomislio na to zlo, a piće ne pijem već godinu i devet meseci i bolje mi je. Na stranu to što meni često bude loše zbog bipolarnog poremećaja, ali to nema veze sa mojim bivšim porocima - napisao je Bojan.

Bojan Tomović

Screenshot Facebook

Bojan Tomović, Foto: Screenshot Facebook

On je potom objasnio svoja iskustva iz prošlosti.

Svi detalji luksuzne proslave rođendana Soraje Vučelić! Pukla 80.000 evra!

AUTOR: K. Lazarević - S. Andrić DATUM I VREME: 17.11.2019. 13:25 "Za proslavu je rezervisala jedan poznati restoran u Beču, u kojem će ugostiti oko 50 svojih prijatelja, za koje je platila hotel i avionske karte", ispričao je naš izvor Soraja Vučelić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

 

- Dešavalo se da nas gazde klubova po dijaspori nakon svirke počaste lakim ženama i drogom, pa smo mi orgijali do zore. Iskreno, tada sam uživao u tome i mislio sam da sam kul, a zapravo nisam bio svestan koliko sam jadan. Zato vam sada kaže, reci ne porocima, biraj život - dodao je on.

BONUS VIDEO:

"STVARNO IMA BOLESNIH LJUDI" Tamara Milutinović o napadu seks manijaka, ali i o momku kojeg krije!