Venčanje Karići
Alo!/Masanori Jošida
Venčanje Karići

Alo!/Masanori Jošida

Bogoljub i Milanka Karići, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Karići su dugo čekali trenutak kada će sve četvoro dece stati pred oltar u crkvi i zakleti se na večnu ljubav pred Bogom.

Venčanje Karići

Alo!/Masanori Jošida

Bogoljub Karići, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Čak ni to što je umesto četiri obavljeno samo tri venčanja, nije pokvarilo raspoloženje mladencima i gostima. Na sve se mislilo, od dekoracije dvorišta i stolova, poklona za sve goste - uramljene deteline sa četiri lista kao simbola sreće, vere, nade i ljubavi - te svakojakih đakonija i muzičkih zvezda koje su uveličale proslavu.

Venčanje Karići

Alo!/Masanori Jošida

Dana i Nikola Stoilković, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Gosti nisu prestajali da igraju, a na bini su se smenjivali Ana Bekuta, "Leksington bend", Željko Joksimović, trubači i za kraj - kralj narodne muzike Šaban Šaulić. Đuskalo se do ranih jutarnjih sati, a jedina osoba koja nije napuštala podijum bio je, niko drugi, do Bogoljub Karić.

Venčanje Karići

Alo!/Masanori Jošida

Venčanje Karići, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Iako se na venčanju dogodio mali peh, pa Bogoljubova ćerka Jelena i njen suprug Goran Lazarević nisu rekli sudbonosno "da" u crkvi, jer su njihovi kumovi iz inostranstva zakasnili na let za Srbiju, to nije pokvarilo raspoloženje Karićima. Odmah nakon crkvene ceremonije porodica i gosti su otišli na Dedinje, gde je u vili "Milanka" organizovan glamurozni prijem - kaže naš izvor i nastavlja:

Dule Savić

Alo!/Masanori Jošida

Dule Savić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Karići su preuredili dvorište velelepnog imanja, a na samom ulazu goste sačekalo je iznenađenje - svi su dobili uramljenu detelinu sa četiri lista, kao simbol sreće, vere, nade i ljubavi - kaže za "Alo!", izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje da su Karići angažovali najveće estradne zvezde da pevaju na njihovom veselju.

Venčanje Karići

Alo!/Masanori Jošida

Nebojša i Ksenija Karić, sa stricem Zoranom, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Bogoljub i Milanka obožavaju muziku i vole da svaki bitan datum u zajedničkom životu proslave pesmom, a takva su i njihova deca, pa su se lako dogovorili da im Ana Bekuta i Šaban Šaulić pevaju na venčanju. Međutim, kada Karići slave onda je to za sve pare, pa su osim narodnjaka, angažovali i Željka Joksimovića, ali i "Leksington bend". Naravno, nisu izostali ni trubači, ali najbolji provod napravio je kralj narodne muzike - kaže naš izvor i ističe da je Šaban izašao na binu oko ponoći. 

Ivana i Goran Karić iskulirali rođake Venčanje Bogijeve dece prošlo je bez brojnih članova porodice Karić. Tako su Ivana i Goran Karić, umesto kod rođaka, rešili da odu na svadbu kod Ane Popović i Ljubiše Krstajića, koja je prošlog vikenda bila Jamajci, dok je evidentno bilo i odsustvo Elene i Jugoslava Karića.

- Tad je počela prava ludnica. Dana je odmah stala pored Šaulića, pa joj je Šaban otpevao na uvce: "Dođi da ostarimo zajedno", a onda su im se na bini pridružili i ostali članovi Karićeve porodice. Svi zajedno su pevali i veselili se, a žurka je trajala do ranih jutarnjih sati. Naravno, najveseliji je bio Bogoljub, koji je promenio čak tri odevne kombinacije- kaže naš izvor i dodaje da su se i gosti latili mikrofona. 

- Haos je nastao kada je Dule Savić izašao na binu i uz pratnju muzike otpevao omiljenu pesmu Srđana Đokovića: "Morem plovi jedna mala barka". Đoković je uživao, a malo je reći da su svi bili u transu. Marina Rajević Savić je sve snimala s osmehom na licu - otkriva naš izvor.

Među viđenijim zvanicama, koji su preksinoć slavili sa Karićima, bili su tu Dijana i Srđan Đoković, Dule Savić sa suprugom Marinom i snajom Mirkom Vasiljević, Vesna Radusinović i Milomir Marić, Melina Džinović, Jelena Bin Drai sa suprugom Saidom, Milorad Dodik i mnogi drugi.

 

Komentari (1)

sasa

31.08.2018 10:14

Gospode Boze, ova zena Duleta Savica sta je obukla, teksas jaknu na svadbu?! Kakvo nepostovanje prilike na koju je dosla i mladenaca!