Brena i Boba
Rajko Ristić/Alo!
Lepa Brena

Rajko Ristić/Alo!

Lepa Brena, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Lepa Brena i Boba Živojinović u braku su već 29 godina, a na njihovoj svadbi, o kojoj se i danas priča, bilo je oko 600 zvanica. Posle skoro tri decenije u njihovom braku, bar za javnost, malo toga se promenilo.

PROČITAJTE I:

 

Poštovanje, ljubav, strast, prijateljstvo... sve je ostalo isto. Ipak, astrolog Dušan Veličković za VIP magazin otkriva tajnu njihovog braka. Šta je sve pevačica morala da prećuti kako bi sve normalno funkcionisalo, te da li je postojalo neverstvo između njih.

Lepa Brena, Slobodan Boba Živojinović, svadba

Printscreen Youtube

Lepa Brena, Slobodan Boba Živojinović, svadba, Foto: Printscreen Youtube

Njeno patrijarhalno vaspitanje joj nije dozvoljavalo da skandal ugleda svetlost dana i da loša slika o njima kao porodici izađe u javnost. Takođe, ona je i veoma taktična, zna kada sme da plane i napravi dramu, ali i kada da zaćuti i povuče se - tvrdi astrolog i dodaje da je Boba imao nekoliko ispada u javnosti, ali da mu je sve to oprošteno.

Lepa Brena

Danijel Rakočević

Lepa Brena, Foto: Danijel Rakočević

- Dok je bio mlađi, Živojinović je malo šarao, ali se uvek vraćao kući. Njegova teniserska karijera mu je donela mnogo poznanstava sa lepim devojkama i on poklekao, ali ipak je znao gde je kuća i ko ga tamo čeka. Pošto njegovi „izleti“ nikad nisu bila javni, Brena mu je oprostila. Ona je bila svesna da svakome može da se desi kiks i žrtvovala se zbog porodice i sinova. Ipak, pevačica je njemu sve to vratila, samo na drugačiji način. Naime, pošto su veoma slični, odnosno temperamentni i impulsivni, ona je svaki put njemu pokazala kada je besna ili ljuta i nikada ništa nije držala u sebi.

PREPORUČUJEMO:

 

Opstali su zato što mu je rekla sve što joj je smetalo, kao i obratno. Mnogi maštaju da imaju brak kao Brena i Boba jer upravo tako i treba da izgleda zdrava zajednica. Pre svega, oni su prijatelji, pa onda roditelji i tek onda emotivni partneri. Njihov odnos nikada nije bio baziran na strasti, ali zbog sličnosti i velikog poštovanja i ljubavi njihova veza je neraskidiva. Svi problemi iz prošlosti su zaboravljeni i njihova budućnost je blistava - ispričao je Veličković za VIP magazin. 

Brena i Boba

Rajko Ristić/Alo!

Brena i Boba, Foto: Rajko Ristić/Alo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Snežana Ilić tužila Zoricu Marković: Vređala me je psovala i mrtvu majku!

 

 

 

Komentari (1)

Glas razuma

01.09.2019 21:55

Najpametnija žena na ovoj prljavoj estradi! Možete da joj samo zavidite!