Sandra Afrika
Nenad Vujanović/Alo!
Sandra Afrika

Rajko Ristić/Alo!

Sandra Afrika, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Sandra Afrika i Iva Grgurić nemaju apsolutno ništa zajedničko osim uspešnog biznismena Marijana Šarića iz Hrvatske.

Ovaj moćnik, koji je mesecima bio u vezi sa starletom iz „Zadruge“, o čemu je Kurir prvi pisao, finansirao je i pevačicu. Naime, njih dvoje upoznao je Sandrin bivši dečko Aleksandar Moskovljević Mikiša, koji sada tvrdi da je Marijan veliki gospodin, a ne mučitelj, kako ga je Grgurićeva predstavila u „Zadruzi“.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Gospodin Marijan je veliki čovek. Dok smo Sandra i ja bili u vezi, izašao nam je u susret i dao vilu od 10.000.000 evra u Hrvatskoj i „ferari“ za potrebe snimanja spota. Često smo išli kod njega i odgovorno tvrdim da je to najveći džentlmen u toj državi. Nema kome nije pomogao i izašao u susret - smatra Mikiša.

Iva Grgurić

Screenshot Youtube

Iva Grgurić, Foto: Screenshot Youtube

- Ko bi ti dao vilu od 10.000.000 evra da u nju uvedeš deset ljudi i snimaš spot. Čisto sumnjam da je tačno to što ova devojka u „Zadruzi“ priča. Verujem da joj je pomogao, ali ne i to da ju je držao zatvorenu. Pevala sam kod njegovog sina u diskoteci u Zagrebu i nikad problem nisam imala - nadovezuje se Sandra.

Pevač pred našom kamerom otkrio celu istinu o incidentu između njega i Kije! Pokazao i ožiljak!

AUTOR: V. Đ. /I. M. DATUM I VREME: 16.10.2019. 12:36 Otvorio vrata svoga doma. Sloba Radanović, Foto: Alo!/Masanori Josida Sloba Radanović jutros je oko pet sati pozvao policiju jer je njegova bivša supruga Kija Kockar u alkoholisanom stanju navodno nasrnula na njega.

 

Podsećanja radi, ovako je Iva biznismena ogovarala u „Zadruzi“.

Sandra Afrika

Nenad Vujanović/Alo!

Sandra Afrika, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Ugradio mi je kameru u dnevnu i spavaću sobu, imao je listu mojih poziva. Slao je ljude da me proveravaju. Sav novac koji sam dobijala bio je bezvredan! Godinu i po dana bila sam zatočenik u zlatnom kavezu, a onda mi je ušao u stan s trojicom. Jedan me je uhvatio za vrat i nabio mi glavu u zid, izbacili su me iz stana bez ičega.

BONUS VIDEO:

Slobina komšinica otkrila šta se sve dešava u njegovom stanu! Evo u kakvom je odnosu sa Kijom!

 

Komentari (1)

Djokara23

17.10.2019 20:42

Ovaj njemu Ferrari, a on njemu devojku!?! Zanimljivo...