Emina Jahović i Mustafa
Instagram
Emina Jahović i Mustafa

Instagram

Emina Jahović i Mustafa, Foto: Instagram

Emina Jahović i Mustafa Sandal uspeli su nakon razvoda da ostanu u prijateljskim odnosima, a osim što su zajedno bili na porodičnom zimovanju, bivši supružnici nedavno su proslavili i pevačicin rođendan. Kako „Alo!“ saznaje, to je Sandalu vratilo veru da će ponovo biti porodica jer je bio ubeđen da će ih lepi zajednički trenuci ponovo spojiti, a pevačica ipak ne razmišlja o tome. Emini prija pažnja bivšeg supruga, ali mu nijednog trenutka nije dala lažnu nadu, ispričao je izvor „Alo!“.

- Emina i Mustafa uspeli su da, uprkos mnogim trzavicama, izgrade dobar odnos nakon razvoda. Iako se spekulisalo da su bivši supružnici ljuti jedno na drugo, to ipak nije tačno. Oboje su čak pokušali da nađu sreću s novim partnerima, ali se te veze nisu održale - kaže naš izvor i objašnjava da su se Emina i Mustafa u poslednje vreme približili više nego što se to očekuje od razvedenog para.

Emina Jahović i Mustafa Sandal

Instagram/yaemina

Emina Jahović i Mustafa Sandal, Foto: Instagram/yaemina

- Zajedno su vodili sinove Jamana i Javuza na zimovanje, a nedavno su čak i proslavili Eminin rođendan. Vreme koje su proveli zajedno podsetilo ih je na godine harmonije u kojoj su uživali dok su bili u braku. U tom periodu su oboje shvatili da im fali porodična atmosfera i počeli su lagano da se približavaju jedno drugom. Proradile su emocije s Mustafine strane, a ni Emina nije imuna na ideju da ponovo budu porodica. Međutim, njihov odnos je sada ugrožen time što Emina uskoro treba da otputuje iz Turske u Srbiju kako bi snimila spot i reklamu za svoj novi parfem - kaže naš izvor i dodaje da Sandal zabrinut da bi ponovo mogao da izgubi Eminu.

- Mustafa već dugo planira da s Eminom razgovara o tome da se pomire. Svestan je da je još rano da o tome pričaju jer smatra da bi bilo kakav razgovor o toj temi izazvao suprotan efekat kod Emine. S druge strane, plaši se da će se ona udaljiti od njega i da će je definitivno izgubiti. Poznato je da Emina najbolje funkcioniše kada nema partnera i kada pati, što je više puta istakla. Često je govorila da je najbolje tekstove napisala kada je bila emotivno ranjena, a Mustafa se boji se da će je saradnici posavetovati da se ne pomiri s njim upravo zbog toga - kaže naš izvor.

Emina i Mustafa

Printscreen

Emina i Mustafa, Foto: Printscreen

Mustafa piše knjigu o Emini

Turski pevač uskoro će objaviti autobiografiju, u kojoj će jedan deo posvetiti Emini Jahović, koju je nedavno nazvao „najvažnijom ženom u svom životu“.

- Zanimljivo mi je to što je Mustafa rešio da napiše knjigu o svom životu. On to i zaslužuje jer ima dosta godina karijere i veoma intenzivnog i zanimljivog života. Očekujem da će tu biti i koja lepa reč za mene. Jedva čekam da izađe. Rekla sam da neću čitati pre nego što se to desi - otkrila je nedavno Emina.

Emina Jahović

Screenshoot

Emina Jahović, Foto: Screenshoot