BIVŠA ZADRUGARKA UŽIVO U EMISIJI BRIZNULA U PLAČ! Slomila se kada je saznala šta je njen otac NASILNIK uradio dok je bila u rijalitiju

Teška priča bivše zadrugarke.

Zorana
Zorana, Foto: Screenshoot

Zorana Stefanov gostovala je u emisiji "Zadrugari - narod pita", a tom prilikom je govorila o svom teškom životu. U program uključila gledateljka koja ju je pitala zašto igra na kartu sažaljenja.

"IMAM SVE DOKAZE, PUĆI ĆE BRUKA" Zorica Marković zna Kijinu i Slobinu tajnu od pre dve godine! Konačno padaju maske

"Nikada nisam igrala na kartu sažaljenja. Jednostavno, svoju priču sam ispričala", rekla je bivša zadrugarka.

Podsetimo, Zorana je odrasla pod stresom i u strahu od oca nasilnika, godinama gledajući kako zlostavlja i maltretira njenu majku. Iako je rodila petoro dece, njena majka je odlučila da se rastane od muža nasilnika, pa je Zorana oca poslednji put videla kada je imala svega šest godina.

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! Aleksandra Subotić nosi kragnu oko vrata, telo joj prekriveno modricama, a Čabarkapa tvrdi da je ona njega napala

Zorana je tada zaplakala i imala poruke za sve žene: "Nemojte da ostajete u brakovima i trpite nasilje, to ostavlja posledice na decu", rekla je ona.

 DA LI JE REALNO?! Nećete verovati gde Ivan Marinković živi kada nije u rijalitijima

Rasplakala se kada su joj postavili pitanje šta bi mu rekla.

"Preko jednog poznanika sam čula da je organizovao glasanje i da je ponosan na mene. Imala bih mnoga pitanja da mu postavim kada bih ga videla, ali mislim da se to neće desiti", rekla je Zorana.

 PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi