Miroslav Ilić, Mirjana Antonović
Masanori Jošida/Dejan Briza/Alo!
Miroslav Ilić, Mirjana Antonović

Masanori Jošida/Dejan Briza/Alo!

Miroslav Ilić, Mirjana Antonović, Foto: Masanori Jošida/Dejan Briza/Alo!

Kako je ponovo odloženo dokazivanje očinstva, Mirjana je besno poručila:

- Nažalost, od našeg dokazivanja očinstva ponovo nije bilo ništa. Ovaj slučaj je definitivno pod Ilićevom kontrolom jer sve njemu ide na ruku. Stići će njega velika kazna, i sve te koji mu pomažu u ovoj podlosti. Miroslav živi u zabludi da je Beograd njegov grad i da je tu svemoćan - rekla je Mirjana i dodala:

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić

Alo!

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić , Foto: Alo!

- Jadan je i on i ti njegovi miševi. On nije svestan ni da mu te vradžbine i podlosti koje radi ne mogu pomoći. Na kraju će mu Bog sam presuditi - dodala je Antonovićeva, da bi se potom osvrnula na poruke koje dobija na društvenim mrežama:

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

lala

14.01.2021 10:39

Tetka, zadnja rečenica te definisala. Lova. Samo, Miroslav je već odavno imovinu LEGALNO prebacio na ženu, pa posle njega možeš da dobiješ samo ono što Drakče nudi prijateljima. Pitaj bilo kog advokata u Srbiji da ti objasni kako se eskivira nužni deo. Džaba ti sve. A uzgred, jel mali kupio ponovo igračke koje je prodao da doputuje i upozna "tatu" ? Nisam fan "lizača" usta ali neko te teško koristi.

Duda

14.01.2021 11:05

Što sestro još nisi čekala da ga tužiš za dnk. Vidiš da sutra može da umre, gde si bila kad je dete imalo 10.god.dosad bi dokazala svakako

Hanna

15.01.2021 07:33

@Duda - Bas tako.postali su ljigavi I diosadni on koji ne sme ili nece zbog zene i dece da ga prizna a I ona koja je valjda cekala da on uveca svoje bogatstvo sto vise pa da ga opeljesi .A on je verovatno svu imovinu vec prebacio na naslednike tako da nista nece moci da mu uzme.

Mile Jagodinac

14.01.2021 12:37

I stolom nije u redu, jes lepo izgledaš, udaj se šta će vam takav otac, zbog para si legla sa njim? Čudaci

sanja

14.01.2021 14:10

Sramota za srpsko pravosudje. Mora da i sudiju muci ista muka pa namerno odugovlaci proces. Sta je tu sporno ? Nalog za utvrdjivanje ocinstva DNKanaliza i tacka na sudski proces. Smucio mi se ovaj Miroslav. Takvo dete ne zeli da prizna ? Sram ga bilo.