Sonja Bašić
Printscreen/YouTube

 

Halid Muslimović

Masanori Jošida/Alo!

Halid Muslimović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Odnos pevača Halida Muslimovića i njegove bivše ljubavnice Sonje Bašić već mesecima intrigira javnost. Oni se sada viđaju samo na sudu, a Sonja, koja se trenutno nalazi u Australiji, za emisiju "Premijera - Vikend specijal" otkrila je neke detalje koje do sada niko nije znao.

- Kad sam počela sa Halidom, to je bilo 2015. godine, došao je u Australiju da održi koncert, upoznali smo se i veza je počela. Došla sam 2016. godine za Bosnu, on me odveo kod advokata i on mi je tada ispričao da je Halid mogao da izgubi hotel, sve - rekla je ona u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i dodala:

Sonja Bašić

Printscreen/YouTube

Sonja Bašić, Foto: Printscreen/YouTube

- Fizički napad se dogodio prošle godine jer sam ja tražila kraj. I to imam evidenciju jer sam svakog dana tražila da rešimo dug prema meni jer ja ne želim vezu. To je čovek koji je pola miliona evra duga stavio na ćerku. Tri dana pre suda sam bila u Banjaluci, imamo zajedničkog prijatelja, ja sam čitala poruke da se ja ne pojavim na sudu, da se povučem. Sad sam narkodiler, sutra ću biti ku*vetina za pare, to je dokaz jednog čoveka kako blati ženu, em me istukao, em me prevario za stotinu hiljada evra.

Sonja Bašić

Printscreen/YouTube

Sonja Bašić, Foto: Printscreen/YouTube

Na kraju, Sonja je otkrila umešanost cele Halidove porodice u prevaru koju je doživela.

- Tačno sad vidim da je čitava porodica umešana u to šta ovaj čovek radi, to je velika prevara - istakla je ona.