Mirjana Antonović
Alo!/Masanori Jošida
Mirjana Antonović

Alo!/Masanori Jošida

Mirjana Antonović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Mirjana Antonović spremna je da iznese sve detalje na videlo na sudu i da se nakon nekoliko godina utvrdi da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina.

- Glavno suđenje će najverovatnije biti u oktobru. Najvažnije je da je Apelacioni sud odbio tužbu Miroslava Ilića i vrlo smo iznenađeni i srećni zbog toga. Ima nade. Devin je iznenađen. Bili smo malo razočarani u sistem i svi su nam govorili da neće biti ništa od toga, ali Bog ima svoj način i mi verujemo da će biti nešto od toga - kaže za Mirjana Antonović.

Na pitanje da li se u međuvremenu Miroslav čuo sa Devinom i da li mu je nešto poručio, Mirjana odgovara:

- Devin je inače ogorčen. Sa njegovog telefona je neko pozvao jednom, međutim Devina ne zanima da priča, posebno ne sa Miroslavom, a sve zbog njegovog lošeg ponašanja. Razočarao ga je. Devin je osoba koja je privržena familiji, tako da on takve stvari uopšte ne može da shvati.

Miroslav Ilić

Alo!/Rajko Ristić

Miroslav Ilić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Kako kaže Mirjana, glavni svedoci na suđenju će biti Lepa Brena i Saša Popović.

- Mnogo nam je žao što je jedan od glavnih svedoka Branko Stojnić preminuo. On je bio naš dugogodišnji prijatelj i to nas je stvarno pogodilo - ističe Mirjana.

Miroslav godinama odbija da priča na tu temu, pa je tako bilo i sada.

- Ne znam o čemu pričate. Ni na kakvo suđenje neću ići. Aman, nisam ja ni pozvan, moja advokatska kancelarija je pozvana - besno je odbrusio za Miroslav Ilić.

 

Komentari (9)

Ljubica

26.06.2018 15:03

JBG Miroslave, vrhunsku karijeru si zasluženo imao ali kao čovek si omanuo

Jo

26.06.2018 15:28

Hoce li ova ogorcena...ostavljena.....potrosena....ljubavnica mnogih javnih licnosti tog vremena vise ostaviti Miroslava na miru....za Brendolinu mi je jasno sto ga mrzi, ipak joj ga je Mirjana otela....ali ova vise od trideset godina kasnije jos progoni coveka i njegovu familiju....uzas...kako je nije vise sramota da ponizava sebe i tog njenog sina......

baba Mara

26.06.2018 16:01

@Jo - Što bi ga ostavila na miru? Kad je mogao da grebe nek bude spreman i na posledice.

sanja

26.06.2018 16:26

@Jo - zasto Brena mrzi Miroslava?

Meda

26.06.2018 23:12

@Jo - Njenog i njegovog sina. Ne samo njenog.

nada

26.06.2018 16:10

A bilo mu je slatko ! Sram te bilo svojih godina !!!!!!!!!!!!! Decko ne trazi nista sem satisfakciju a ja da sam na njegovom mestu uzela bih ti i dusu !

sumadinka

26.06.2018 16:56

A zašto je ogorčena i potrošena pitam potpisnika sa Jo? Mladić ima pravo da zna ko mu je otac zbog sebe, zbog dece i genetskog porekla, jedino što ja zameram njima je, zašto su im trebale tolike godine da traze i utvrde očinstvo?

Pazi ti to

26.06.2018 17:14

Nije on pozvan nego advokatska komora. Sta on ima sa tim? Pa, Miki, nije advokatska komora napravila ovog sto te tuzi, nego ti. Imas ti sa "tim" mnogo vise nego sto mislis.

m...

26.06.2018 18:48

Zbog jedne divne crne žene,nakon 30 godina se našla sa Kićom u Zagrebu -24 sata hr,pričali o ljubavi zbog koje je i nastala ta divna pesma.