Teodora Džehverović
printscreen
Teodora Džehverović

Screenshot TV Pink

Teodora Džehverović, Foto: Screenshot TV Pink

PROČITAJTE JOŠ:

Tuča pesnica

Profimedia

 

– Moje prijateljstvo sa Teodorom je okončano i ne postoji šansa da se obnovi. Nemam potrebu da komentarišem nekoga kome je bitnije da gleda svoju zadnjicu i misli samo na sebe i zbog svoje pohlepe bez problema bude spreman da izgubi prijatelja. Ta devojka se meni nije javljala otkad je izašla iz rijalitija, pa zašto bih se ja javila njoj? Ona je samo pokazala da je spremna na sve da bi dobila to što hoće. Svašta sam čula, a samo je jedna od priča da je preko kreveta došla danas ovde gde je. Spremna je da gazi preko mrtvih da dobije ono što želi! Možda ima dobar album, ali kakva je ona zapravo pevačica – rekla je Tamara i nastavila:

Tamara Milutinović

Nenad Vujanović/Alo!

Tamara Milutinović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

– Da li ste vi nekada bili na nekom nastupu gde peva Teodora Džehverović?! Šta ste tamo čuli? Kako peva? To je sve na plejbek! Kad vidim pevačice koje tako nastupaju, zahvaljujem nebesima što nisam takva. Sve sam postigla zahvaljujući svom talentu i glasu. Pevam isključivo uživo, karijera mi je čista i bez skandala, tako da nema potrebe da komentarišem nekoga ko ni u najmanju ruku ne zaslužuje. Ona je u rijalitiju iznela sav prljav veš o sebi. Mislim da je dovoljno pokazala ko je i šta je.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kada je čula šta o njoj priča Tamara, oglasila se i Teodora koja je za bivšu drugaricu rekla sledeće:

– Iskreno, ne zanima me šta Tamara priča o meni. Tu sam odavno stavila tačku i, što se mene tiče, neka samo nastavi. Ne bih detaljisala oko toga – poručila je kratko Teodora.

Tamara Milutinović

E-Stock

Tamara Milutinović , Foto: E-Stock

Podsećamo, Tamara i Teodora drastično su se udaljile jedna od druge kada je Džehverovićka ušla u prvu sezonu rijalitija “Zadruga”. Tada se pokrenula priča oko Teodorine prošlosti koju je imala sa biznismenom Ćazimom Osmanijem, a Milutinovićeva je rekla da će ta afera plavušu da prati kroz celu njenu karijeru.

Komentari (2)

Marija

29.05.2019 18:23

Jel moze ova nekad da intervju a da se ne nakaci Tei na vrat? Devojko ono sto je T uradila za godinu dana ti neces za celu svoju karijeru. Nema te na mapi pa da bi se nesto pisali ona naravno oplete po T.

advice

30.05.2019 09:08

Upravo u tom realitiju Teodora je pokazala koliki je covek, nimalo sujetna, vredna, uporna, a nadasve ima kućno vaspitanje i kulturu. Al eto i tamo a sada napolju, neki ljudi konstantno imaju potrebu da joj se ničim izazvani kače za vrat. Ko tebi brani Tamarice da uđeš u reality i ulažeš u svoju karijeru? Onda ne bi morala da prozivaš Teodoru da bi dobila koji medijski naslov, jer te devojko nema nigde!