nikola
Printscreen/Instagram
nikola

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Nikola Đorđević odlučio je da pred kamerama emisije "Ekskluzivno" iznese sve detalje svoje veze sa pevačicom Sanjom Vučić iz grupe Hurricane. Njih dvoje nedavno su raskinuli, a on je priznao da mu je Sanja prva prišla, kao i da su živeli zajedno.

- Jesam, zaljubljive sam prirode. Uvek sam bio za veze, nego za neke kombinacije. Ja sam živeo sam, a Sanja je živela kod mene, pa smo se preselili u centar. Ona je prišla meni na ulici. Ona je super devojka, druželjubiva, išao sam na njihove nastupe kao gost. Ne znam da li su me više gotivile Ivana ili Ksenija, s obe sam dobar - rekao je Nikola.

On je istakao kako je uz Sanju bio i u najtežim trenucima kada se borila sa zdravstvenim problemima, kada joj je čak opala kosa, a ona upala u depresiju.

- Malo je ona pala u depresiju, jer joj je zbog tog leka počela da opada kosa, dobila je i insulinsku rezistenciju. Ja sam, naravno, bio uz nju sve vreme i onda smo počeli vremenom... Ona nije bila za druženje, ja nisam mogao da ostajem kod kuće. Odaljili smo se i zbog mog posla, radio sam po 12 sati, 6 dana u nedelji. Tad je bio karantin, ona je sedela u kući. Jednom smo samo otišli u Kruševac. To je bila velika ljubav. Ostali smo u kontaktu, ostali smo dobri, to je moralo tako... Nakon svega nemam gorak ukus. Mislim sve najlepše o njoj - izjavio je Nikola.

Sanja je istakla da je Nikola sjajan momak, ali nije imala preterano snage da ga komentariše, što samo govori da ga još uvek nije prebolela.

- On je slobodan momak i može da radi šta god želi - kratko je prokomentarisala Sanja Vučić svog bivšeg dečka Nikolu Đorđevića.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: