Lepa Lukić
Screenshoot
Lepa Lukić

Screenshoot

Lepa Lukić, Foto: Screenshoot

PROČITAJTE JOŠ:

Suzana Perović (56) i Miki Đuričić (41) javno su pred svima priznali emocije i više se ne kriju, a Suzanin suprug, estradni menadžer Vlado Perović, kome je prvo bilo simpatično ljubakanje njegove žene sa pčelarom iz Kupinova, više ne želi da prašta.

Vlada Perović

Screenshoot Youtube

Vlada Perović, Foto: Screenshoot Youtube

- Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja kao bajagi odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kad su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako golog**u! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje - rekla je Lepa.

Podsetimo, Suzana i Vlado dugo su u srećnom braku i imaju dvoje dece, Dajanu i Nikolu, koji ne vole da se eksponiraju. Ona se davno povukla sa scene i posvetila porodici, da bi se 2013. godine pojavila u emisiji "Preljubnici".

- Moj muž je najbolji i tu nema priče. Mnoge su obletale oko njega i htele ga za sebe, ali samo sam ga ja dobila. Da je samo jedna od njih u pitanju, pa i da prećutim. Problem je što su mnoge htele seks i svašta nešto, ali on je samo moj muž i to poštuje - rekla je tada pevačica.