Đus
Alo!/ Rajko Ristić
Đus

Alo!/ Rajko Ristić

Đus, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Ivan Ivanović Đus je poznati srpski muzičar, rijaliti učesnik, a malo ko zna da je po zanimanju zapravo frizer. Đus je repom počeo da se bavi sa svega 13 godina, a kako nije imao novac da snimi album nije se libio da radi sve što će mu obezbediti muzičku karijeru.

Reperova majka je jednom prilikom otkrila Đusovu veliku tajnu, pa se sa ponosom prisetila kako je tokom finansijske krize koja je bila devedesetih godina Ivan radio razne poslove.

Pročitajte još:

 

- Radio je kod Kineza i nije mu bilo lako, ponosna sam na njega. Sećam se, to je bila zima, ogromni minusi. Ustajao je u pet ujutru svakog dana i išao da radi. Što je najgore, po ceo dan je stajao napolju na vetrometini. Prodavao je patosnice za automobile kako bi zaradio novac da peva i da snima svoju muziku. Nije odustao i uspeo je. Ja sam ga uvek podržavala. Volim što je uvek ostao onakav kakav je od malih nogu, iskren. Nikad se nije folirao ni lagao, on je i pred kamerama ono što je u stvarnom životu - poručila je Vesna Ivanović za “TV magazin”.

Vesna je zatim otkrila da je Đus pred kamerama baš kao i u porodičnom domu, kao i da je na to posebno ponosna.

- Đus je u rijalitiju kakav je i napolju. Društven i pričljiv, dobrodušan. Njemu je nedostajala porodica ali nije hteo svakodnevno da ih pominje, pa znamo mi da on nas sve voli. Šta bi bilo da je na brodu ili da ode negde drugo da zaradi za ženu i dete? Iskreno, ja sam oduševljena njim i ponosna sam. Nije mi bitno da pobedi niti mogu da predvidim ko će odneti prvo mesto. On mora da se ponaša kako treba i opravda honorar a to prvo mesto nije neophodno. To mu je i velika reklama - rekla je Ivanovićeva mama, na koju je muzičar nasledio prepoznatljiv smisao za humor.