KLAO SRBE, UBIO SINA MINISTRA POLICIJE Bio je poznati muzičar osamdesetih, svirao je sa Nedom Ukraden, a onda je POSTAO NAJOKORELIJI ZLOČINAC!

Jezivo.

Neda Ukraden
Neda Ukraden, Foto: Screenshoot Prva

Pre nego što je obukao vojnu uniformu i postao pojedinačno najmasovniji ubica, pretežno Srba, a potom i Hrvata i muslimana u okupiranom Sarajevu devedesetih, Mušan Caco Topalović bio je gitarista u pratećem bendu Nede Ukraden!

Reč je o čoveku kojeg su tadašnji estradni umetnici s kojima je sarađivao opisivali kao vrsnog muzičara, dobrog kolegu i poštenog čoveka. Niko od njih nije mogao ni da pomisli da će njegov um za samo nekoliko meseci postati izopačen do te mere da će postati najokoreliji zločinac i strepnja za ceo grad. A sve se odigralo na brzinu.

TRAGIČNA SUDBINA JUGOSLOVENSKE PEVAČICE Pevala je Titu, imala BRDO NOVCA, a onda su joj poginula oba brata i umrla je u BEDI!

Za doček 1992. godine nastupao je zajedno s Nedom u jednom restoranu u Sarajevu, a svega tri meseca kasnije pretvorio se u svirepog ubicu.

Milomir Marić pokrenuo je ovu temu baš kada je gošća u jutarnjem programu bila Ukradenova.

Milomir Marić
Milomir Marić, Foto: printscreen

"U ovoj emisiji govorimo o zločinima, užasima ratova, o sećanjima... I mnogi pevači koji su odrasli u Sarajevu govore da ih je pratio Mušan Topalović Caco, odnosno da je bio član njihovog orkestra. Taj čovek će se proslaviti kao čovek koji će ubiti najviše Srba. Počinio je nečuvene ratne zločine. Na kraju je ubio sina ministra policije Avdage Hebiba i predao se po naredbi Alije Izetbegovića, pa je došao ministar policije lično i pred svim policajcima mu presudio", rekao je Marić.

Nedi nije bilo lako da govori o svom bivšom saradniku jer je i ona sama u minulom ratu mnogo toga izgubila, ali je kao pravi profesionalac ispričala svoje sećanje na Topalovića.

39 GODINA OD PRIKAZIVANJA FILMA! Sećate li se malog muzičara iz filma Ko to tamo peva? Bio je di-džej, pa policajac, a evo šta danas radi!

"Tragična sudbina jednog izuzetno talentovanog muzičara. On je mene pratio, nećete verovati, poslednji doček Nove godine, 1992. u robnoj kući 'Bosna' u Sarajevu, na vrhu je bio jedan divan restoran. Dakle, sa mnom je bio moj orkestar Olimpik, čije je član povremeno bio i Caco. On je zaista bio talentovan gitarista, zezator, mangup. Nikada, stvarno nikad ne bih pomislila da će on niti bilo koji muzičar završiti u nekoj političkoj ili nacionalnoj ostrašćenosti. To je za mene potpuno neočekivana stvar", zaključila je pevačica.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi