Biljana David Ana
Printscreen
Biljana David Ana

Printscreen

Biljana David Ana, Foto: Printscreen

David Dragojević je šokirao izjavom da se odriče majke ukoliko ona ne podrži njegovu vezu sa Anom Korać i bez uvijanja istakao da planira da ostane u Beogradu nakon što se završi "Zadruga 2", tj. da mu ne pada na pamet da se vrati u porodični dom u Veterniku, nadomak Novog Sada.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

 

Davidove reči su duboko povredile njegovu majku Biljanu, koja za Srpski telegraf ističe da je uprkos svemu sigurna da će se njen naslednik kajati zbog uvreda koje je izneo na njen račun i da će kada izađe shvatiti da je zapravo Aleksandra njegova ljubav.

David i Ana

Screenshoot Youtube

David i Ana, Foto: Screenshoot Youtube

- Ne mogu da prepoznam svog sina u rijalitiju. Sin me je izdao! On nikada nije dozvoljavao da neko manipuliše sa njim, a sada je to dopustio. Šokirana sam njegovim izjavama, ali sam sigurna da će se kajati. Izaći će mu na nos svaka reč koju je izgovorio. Nikada mu nisam branila da bude sa Anom u vezi, samo sam iznela svoje mišljenje i rekla da ona nije za njega - počinje priču Biljana i konstatuje da joj se, kako vreme odmiče, sve više čini da je rijaliti-program pokvario njenog sina.

Biljana Dragojević

Screenshoot Youtube

Biljana Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube
David Dragojević, Ana Korać

Printscreen

David Dragojević, Ana Korać, Foto: Printscreen