Severina i Igor
Instagram/severina
Severina i Igor
Severina i Igor, Foto: Instagram/severina

Pevačica i njen 15 godina mlađi dečko Igor uveliko pripremaju glamurozno venčanje jer Seve ne želi da to bude mala, intimna proslava. A da bi opravdala naziv svadba decenije, kako mnogi već sada nazivaju njeno venčanje, poželela je da sudbonosno „da“ izgovori u Belom dvoru.

Međutim, vrata tog zdanja za Seve i Igora su zatvorena! Iz pres službe Belog dvora kažu da je tamo nemoguće organizovati venčanje.

- Beli dvor ne služi za te događaje. Venčanja ne organizujemo - kratko su poručili iz Belog dvora. 

Seve se oduševila Belim dvorom čim je u njega kročila pre tri godine na svečanu ceremoniju dodele nagrada jednog magazina i zamalo bila udaljena zbog provokativne toalete! Mnogi su tada komentarisali da se neprikladno obukla za srpski dvor, ali pevačica je toliko bila fascinirana dvorom i porodicom Karađorđević da se te večeri nije odvajala od njih. Zato će pokušati da ih ubedi da joj ipak dozvole da se venča u njihovom domu. Ona za svaki slučaj već razgleda druge prostore, ali sve će morati da pršti od luksuza.

Budući mladenci uveliko prave spisak gostiju među kojima će biti veliki broj Severininih i Kebinih kolega: Lepa Brena, Petar Grašo, Danijela Martinović, Saša Matić... Mnogi ne znaju šta će mladencima da poklone, a Nina Badrić ima rešenje.

- Novac. Nek im se nađe. Bolje to darovati nego slike, mikser ili pegle. Daš ženi lepo pare i ona sama kupi šta hoće - kaže Nina.

Komentari (3)

KURA KURCEVIC

06.09.2015 16:16

NEK IDE U HRVATSKI DVOR, KAD VEC VOLI DVOROVE

petar

07.09.2015 12:16

A sta su mislili... Mali kebin i hrvatska porno diva da se vencaju u kraljevskom dvoru?

sve

07.09.2015 14:59

Što ne pravi svadbu u Dioklecijanovoj palači to joj je mnogo bliže?