Nataša Bekvalac
Rajko Ristić/Alo!
Nataša Bekvalac

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nataša Bekvalac je pukla 300.000 evra za koncert u Areni, koji je zakazala za 14. februar.

Kako navode mediji, pop zvezda je navodno zapala u ozbiljne dugove, a novac je navodno pozajmila i od članova porodice.

Nataša Bekvalac

E-Stock/Aleksandar Baclija

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

- Nataša želi da njen prvi koncert u Areni bude spektakl na nivou svetskih zvezda. Kad je sela i preračunala se, shvatila je da joj za ono što je zamislila treba više od 300.000 evra. Pošto nema toliki novac, pare je pozajmila od nekih prijtelja, kao i od roditelja Mire i Dragoljuba. Pomogla joj je i starija sestra Dragana, koja ima kozmetički salon - otkriva dobro obavešten izvor i dodaje:

Nataša Bekvalac

printscreen

Foto: printscreen

- Nata ima sreću što je porodica podržava i pomogne joj sve što treba. Ona je za ovaj koncert potrošila svu svoju ušteđevinu koju je čuvala od nastupa. Rekla je roditeljima i sestri da će im posle Arene vratiti sve do poslednje pare - rekao je izvor.

Prema rečima sagovornika, najskuplja stavka u organizaciji Natinog koncerta je oprema koja stiže iz inostranstva.

- Nataša će u Areni pevati i plesati na specijalnoj hidrauličnoj bini sa liftom, pomoću kog će se i pojaviti na sceni. Naručila je najsavremenije led ekrane i lasere, a papreno košta i osvetljenje koje se koristi na velikim događajima poput Evrosonga. Na ovom projektu radi više od 100 ljudi, što govori koliko je sve ozbiljno - priča izvor i nastavlja:

Nataša Bekvalac

Promo

Foto: Promo

- Nata je u koncert uključila i ćerku Hanu, kao i sestre Kristinu i Draganu. One će se pojaviti na velikim led ekranima. Nataša će u jednom trenutku leteti 25 metara iznad bine. Zbog toga svakodnevno vežba sa plesačima, iako ima unapred ugovorene nastupe - rekao je izvor.