Nataša Bekvalac
Marko Metlaš/Alo!
Luka Lazukić

Marko Metlaš/Alo!

Luka Lazukić, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Pevačica i IT stručnjak su saslušani u policiji pre deset dana, nakon što je pop zvezda prijavila supruga. Nataša je policiji priložila lekarske izveštaje o povredama.

Bekvalčeva i Lazukić danas su ponovili svoje iskaze u Prvom osnovnom tužilaštvu. 

Luka Lazukić

Marko Metlaš/Alo!

Luka Lazukić, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Luka Lazukić je pred tužioca izašao u 10 časova, Nataša Bekvalac pola sata kasnije, dok je dadilja saslušana u 11 časova.

Nekoliko minuta pre 10 časova Lazukić je u pratnji nekoliko advokata stigao u Prvo osnovno tužilaštvo i nije želeo da daje izjave za medije. IT stručnjak  se pojavio obrijan i sređen, te ga mnogi nisu prepoznali. 

Lazukiću je na snazi zabrana prilaska pevačici od 30 dana, a kako "Alo!" saznaje Luka je u sudu iskaz davao skoro dva sata.

Lazukić se tereti za krivično delo nasilje u porodici, jer je supruzi naneo lake telesne povrede. On u svom iskazu nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo u noći između 13. i 14. aprila, ali je negirao da ju je tukao i šutirao, prenosi Tanjug.

Nataša Bekvalac

Marko Metlaš/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nataša Bekvalac je zahtevala da se pomeri ročište, kako bi izbegla susret sa Lukom, te je pop zvezda u 11 i 30 časova stigla u sud u pratnji advokata. Bekvalčeva je izgledala skrhkano i nije želela da daje izjave.

Nataša Bekvalac

Marko Metlaš/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Smatram da su do sada državni organi uradili dovoljno - rekao je pevačicin advokat Nemanja Vlček.

Natašin advokat je dodao da se Luka i Bekvalčeva neće sresti u sudu iako su u tom trenutku oboje unutra.

Kako "Alo!" saznaje Nataša je četiri sata davala iskaz i odgovorila je na sva pitanja koja joj je tužilac postavio. Bekvalčeva je posle date izjave sačekala da njena dadilja, koja je bila jedini svedok nasilja, da svoju izjavu tužiocu.

Nataša Bekvalac

Marko Metlaš/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Natašu su zastupala tri advokata, dok se njen suprug Luka Lazukića pojavio u pratnji šest advokata.

Nakon skoro četiri sata, Nataša je neraspoložena napustila Tužilaštvo.

 S obzirom na to da Luka ima zabranu prilaska Nataši 30 dana, pevačica se nije srela sa suprugom. 

 

Komentari (9)

*l*

24.04.2018 12:23

5 advokata, ni manje ni vise.

platforma za dalju karijeru

24.04.2018 12:44

Odlicna platforma za nastavak vec ugasene karijere.Imace sve mucenicke-zenske-tuzne pesmice,plakace polupismene domacice

nada

24.04.2018 13:15

Ovaj siledzija isto kao i Zoran Marjanovic pet advokata !!!!!!!!!!!! Ukoliko je kriv nece mu pomoci ni deset a nase pravosudje nesme se sluziti korupcijom vec doneti kratku i jasnu odluku nasilja u porodici protiv koga se bori drustvo ! Ovakve i slicne osobe nisu podrobne za drustvo !

Marija

24.04.2018 13:51

Nata,prelepa kao i uvek!A ovaj siledzija se upeglao da ostavi bolji utisak...ne vredi

nada

24.04.2018 16:09

Po komentarima i stavljanjima plusa i minusa rekla bih da drustvo i dalje stiti nasilnike bez obzira o kome se radi - dali o poznatima ili nepoznatima! Ako njoj treba medijska slava zasto bi isla ovim putem ? Ko je uopste on ? Drage dame stitite nasilnike sve do onoga trenutka dok i same ne budete pretucene a vi gospodo stidite se sto ste musko !!!!!!!!!!!!!!!!!

Pera

24.04.2018 20:54

@nada - Gospodja Nado,zasto bih se stideo sto sam musko?Doticna pevaljka,poznata je kao osoba sa ne bas zavidnim moralom.To znaju svi koji su iole imali kontakt sa njom.Da ne pominjem biznismene,kriminalce,tipa cazima...Tako da njena prica ne pije vidu u potpunosti.

nedjo

24.04.2018 21:13

ocekujemo još tekstova o natasi bekvalac

Olivera

24.04.2018 23:47

Prvo cu reci,za Peru, Vi kao da ste Natasi drzali svijecu.Ako nekad Vasu sestru pretuce momak ili muz,a ona jadna bude "postena" sta onda? Bolje cutite,previse je nasilja i ubistava. Po Vama samo nemoralne stradaju. Fuj,Fuj,Fuj!!!

zoki

25.04.2018 12:30

Sta je dadilja izjavila?