ŽENA OD SULTANA SKRHANA Batine mu ne opraštam: Tijana Em nakon što se sve sleglo priznaje jednu stvar! (FOTO/VIDEO)

Vest da je mladu zvezdu Tijanu Milentijević, poznatiju kao Tijana Em, pretukao dečko odjeknula je prethodnih dana u domaćim medijima.

Tijana Em
Tijana Em, Foto: prinstcreen/instagram/

Vest da je mladu zvezdu Tijanu Milentijević, poznatiju kao Tijana Em, pretukao dečko odjeknula je prethodnih dana u domaćim medijima. Iako je bila vidno potresena, Tijana je otkrila celu istinu o nemilom događaju.

- Trudim se da budem dobro i pokušavam da sve to ostavim iza sebe. Ne bih mnogo detaljisala, ali je meni najbitnije da sam sada dobro i nadam se da ću iz svega ovoga izaći jača nego što sam bila. Savetovala bih sve žene da postupe isto kao ja. Možda će im u tom trenutku biti teško da donesu takvu odluku. Vremenom shvatiš da je to prava odluka. Hvala Bogu, pa ja imam podršku od svih ljudi koji me poznaju, vole i misle da je ispravno to što sam uradila - istakla je Tijana i dodala:

- Ovo ne bih nikada oprostila. S obzirom na to da sam pozvala policiju na svoju ruku, to je za mene poslednje. Nakon toga ne postoji nikakav prostor za oproštaj - rekla je Tijana.

Bonus video: 

Prva izjava Tijane Em nakon fizičkog zlostavljanja i pakla kroz koji je prošla sa dečkom, a OVDE pogledajte šta je ona rekla!

Povezane vesti

 • Korisnik: Beogradjanin
  23/12/2020 - 16:08
  Neka oseti, kako bije sultan.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi