Bane Mojićević
printscreen
Bane Mojićević

printscreen

Foto: printscreen

- Jednostavno smo se udaljili. Svako je živeo za sebe... Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli - kaže on i dodaje:

- Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo - kaže Bane.

Bane Mojićević

Promo

Foto: Promo

Porodica ga je u nameri da život nastavi samostalno podržala, jer im je njegova sreća važnija od svega drugog.

- Nisam se ženio da bih se razvodio. Osećam se poraženim što nisam uspeo u nameri da sačuvam tu zajednicu, ali kad s partnerom više ne osećate ono što ste osećali, onda nije u redu da živite život u kojem ni jedno od vas dvoje nije ispunjeno - objašnjava Bane i dodaje da su nakon razlaza njegova bivša supruga i on postali najbolji prijatelji. Iako bi mnogi rekli da je za razvod kriva treća osoba, Bane to negira.

- Nije bilo preljube, nije bilo skandala. Jednostavno smo se udaljili, zaćutali... Izgubili smo nit. Dobili smo decu, ali smo izgubili nas. Kao da je to i bila naša misija, da izrodimo decu i raziđemo se - kaže Bane za „Alo!“.

Nisam spreman za novu vezu

Ističe da je preboleo razvod, ali i sada već bivšu suprugu Milicu, kaže da za novu ljubav još uvek nije spreman.

- U potpunosti sam je preboleo, odavno. Toliko mi je daleka da nekad osećam kao da nikada nisam ni bio sa njom. Kao da smo oboje odrasli, sazreli... Znam da će Milica zavoleti drugog muškarca i nemam problem sa tim. Takođe i ja, ali kada budem spreman - kaže Bane u intimnoj ispovesti za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ: