Baka Prase
Twitter/Printscreen
Baka Prase

Twitter/Printscreen

 Foto: Twitter/Printscreen

Pored toga što mu je ovo odličan izvor zarade, jutjuber je pokrenuo i brend "Ša'im se", koji mu donosi pravo bogatstvo.

- Baka Prase kida koliko zarađuje! Svakog meseca uzme oko 115.000 evra. Klipove za Jutjub počeo je da snima iz dosade, ali je za kratko vreme postao veoma popularan. U početku nije imao neku zaradu, ali je bio uporan. Shvatio je da može da razvije ozbiljan biznis, pa je među prvima u Srbiji počeo da se bavi ovim zanimanjem - priča dobro obavešteni izvor.

- Od prvih većih para kupio je bolji računar, kameru i profi opremu. Mesečno objavi oko dvadesetak klipova, a to mu donosi ogromnu lovu. U međuvremenu je postao idol tinejdžera, pa su Praseta počele da angažuju brojne firme da ih reklamira. Promoviše dosta brendova, pa je poslednjih nekoliko meseci udvostručio zaradu. Da ne pominjem što odnedavno prodaje i garderobu preko interneta. Zbog toga je čak morao da uposli nekoliko ljudi, koji sad rade za njega - kaže naš sagovornik i zaključuje:

Baka Prase

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

- Za svaku objavu na Instagramu dobije oko 1.000 evra. Čovek godišnje zaradi oko miliončeta, pa vi vidite.

- Nisam hteo da idem na studije i ne kajem se zbog toga. Pokrenuo sam svoj biznis i zarađujem više nego da sam se školovao i stekao diplomu. Naravno, ne kažem da ne treba da se studira. Važno je biti obrazovan, ali sam ja izabrao drugačiji posao. Zarađujem dosta novca, ali ga ne trošim na provod i bahanalije. Ne volim izlaske i opijanja. Potrošim novac na neki dobar sat ili automobil, jer svakako u ovom trenutku imam više novca nego što mi je potrebno - priča poznati jutjuber, koji nije želeo da konkretno odgovori na pitanje koliko godišnje zaradi.

Odbila ga Sara Jo

Sara Jo

Foto:Instagram printscreen

 Foto:Instagram printscreen

Baka Prase i danas žali što nije uspeo da smuva Saru Jovanović! Jutjub zvezda kaže da je pokušao da stupi u kontakt sa pop pevačicom i izjavi joj ljubav, ali ona nije bila zainteresovana.

- Sara me je odbila, iako sam dugo gajio simpatije prema njoj. Video sam i da me je otpratila sa Instagrama. Šta da se radi, život ide dalje - priča Bogdan.

Šta sve Baka Prasetu donosi zaradu:

- Pregledi i reklame na Jutjubu
- Oglasi na Instagramu
- Pesme koje objavljuje na Jutjubu
- Brend garderobe "Ša'im se"
- Linija medicinskih maski