"MISLIO SAM DA JE GREŠKA" Baka Prase postao otac?! Čestitke pristižu sa svih strana, evo koje je ime dao sinu! (FOTO)

"Kada mi je rekla da je trudna, nisam znao kako da reagujem..."

Baka Prase
Baka Prase, Foto: printscreen

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, mnoge je danas iznenadio objavom u kojoj je naveo da je postao otac.

 

Bogdan, koji ima 23 godine, naveo je da su mu u ovom trenutku pomešana osećanja, da je mislio da je sve isprva greška i objavio je fotografiju na kojoj u rukama drži dete.

IGRAO JE IGRICE! Baka Prase zarađuje VELIKE PARE, a OVAKO je započeo Jutjub KARIJERU! Nećete poverovati kada čujete koju srednju školu je završio!

- I evo zašto... Toliko pomešanih osećanja. U početku sam mislio da je greška. Kada mi je jedna devojka rekla da je trudna, nisam znao kako da reagujem... Ali kako je vreme prolazilo, sve sam bio sigurniji da je to ipak ono što želim. Do sada nisam bio siguran kako da vam saopštim ove vesti, ali mislim da je sada pravi trenutak. Postao sam otac, dobrodošao Savo - napisao je on u postu na Instagramu.

Baka Prase
Baka Prase, Foto: Screenshot Instagram

I dok mu mnogi tokom čitavog dana čestitaju, ima i onih koji misle da je ovo deo Bogdanovog novog videa, ili da je reč o šali, te da je moguće da u rukama drži lutku.

IGRAO JE IGRICE! Baka Prase zarađuje VELIKE PARE, a OVAKO je započeo Jutjub KARIJERU! Nećete poverovati kada čujete koju srednju školu je završio!

Pogledajte BONUS video:

Ivan Gavrilović pred ulazak u Zadrugu otkrio zašto će pobeći!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi