Baka Prase
Printscreen
Baka Prase

Printscreen

Foto: Printscreen

Baka Prase, ili Bogdan Ilić kako glasi ime ovog poznatog jutjubera, ostao je bez Instagram naloga. Jedan od najpoznatijih srpskih jutjubera tvrdi da su mu profil na ovoj društvenoj mreži prijavili njegovi, kako voli da kaže "hejteri".

PROČITAJTE JOŠ:

Zadruga

Printscreen

Bogdan ne krije da je od Instagrama imao dosta prihoda, što ga je još više pogodilo, jer više neće moći da zarađuje na taj način.

Sin sveštenika Nenada Ilića jedan je od najpoznatijih domaćih influensera koji mnogima bode oči svojom popularnošću, pa su rešili da mu napakoste. Nekolicina njih kojima se ne sviđa Bogdanov rad, rešili su da ga prijave, pa su administratori aplikacije odlučili da mu profil ugase.

Baka Prase

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Jutjubera je ovo iznerviralo, što i nije čudno, budći da dobar deo svoje zarade ima upravo od ove platforme. Baka Prase je na Instagramu imao više od 600.000 pratilaca. Prema nekim podacima, influenseri sa ovim brojem "folovera" mesečno zarade i do 5.000 evra. Ako uzmemo u obzir da svaki uticajniji instagramer za reklamu uzima minimum oko 500 evra, a da je Bogdan jedan od najpopularnijih kod nas, ova svota sasvim je realna.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (1)