DETALJ IZ PROŠLOSTI OD KOG ĆETE ZANEMETI! Baka otkrila ZAŠTO Miljana voli starije muškarce: To je bio SKANDAL!

Milijana Bogdanović i Milojko Božić iz dana u dan sve više intrigiraju javnost

Milojko i Miljana
Milojko i Miljana, Foto: Facebook

Milijana Bogdanović i Milojko Božić svoju ljubavnu priču ne žele da prekidaju bez obzira na glasine koje svakodnevno slušaju. 

 

Uprkos tome što se Milijanina porodica protivi njenom izboru, njih dvoje i dalje u javnost iznose detalje iz svog ljubavnog života i ne žele da stave tačku na sve lepo što im se dešava.

Ipak, postoji i jedan član porodice koji Milijanu podržava, upravo zato što je nekada davno bila u veoma sličnoj situaciji.

Milijanina baka Danica Bogdanović je otkrila šta misli o njihovoj vezi:

"Milijana je povukla na mene, i ja sam volela starije. Muž je od mene bio stariji 15 godina, u to vreme, to je bio skandal", kaže baka Danica Bogdanović sa osmehom i dodaje:

Milojko i Miljana
Milojko i Miljana, Foto: Facebook

"Ja jesam seljanka jer živim ovde u selu, a ovi što pričaju gluposti o njima su seljačine u glavi! Njenom ocu je sad teško, ali verujem da će se sve uskoro unormaliti. I mlađa sestra, kad se pročulo za priču, tri dana je plakala. Ako je mojoj Milijani i Milojku lepo i ako su srećni, i ja sam srećna!"

Podsetimo, Milijana i Milojko su već odredili i datum venčanja, a buduća mlada čak je probala i venčanice. Njih dvoje planiraju da imaju i dete.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi