Ana Korać
Screenshoot Instagram
Ana Korać

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Anina baka Milja Korać za „Scenu” je ispričala da se razbolela zbog unuke i da ima probleme sa srcem.

- Nisam u bolnici, ali sam strašno loše. Srce me steže zbog svega što se dešava. Ne mogu da ne gledam rijaliti, a kad gledam, hoće srce da mi stane. Bolesna sam i nigde ne mogu. Ana je uvek važila u porodici za dobro dete i miljenicu, a sad se sve okrenulo naopačke, kao da govore svaki dan o tuđem unučetu, a ne o mojoj i Perinoj Ani - kaže Milja za „Scenu”. 

Ana Korać

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Kako kažu, jasno im je bilo da Ani roditelji kao prosečni srpski radnici nisu bili u situaciji da plate estetske operacije, kao ni automobile kojima se hvalila i papreno skupe satove.

- Svima je čudno šta se priča o Ani. Takve stvari bi svakome smetale. Pravo da vam kažem, šta je radila u Beogradu, mi ne znamo. Znamo da je imala strašno ljubomornog dečka, to nam je pričala kad svrati. Otac i majka su joj činili sve što mogu, a bila je lepa i kao mala. Prati modu, pa se valjda i menja. Ne znamo šta je istina od onog što se priča, ali nam je žao Ane jer je naša krv i vidimo da se sekira. Ne možemo da gledamo kad je svi napadaju, a volimo da je posmatramo jer je predugo zatvorena i uželeli smo je se. Muka kad gledamo, muka kad ne gledamo - otvoreno kaže majka Aninog pokojnog oca.

Ana Korać

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Baka Milja uporedo sa sekiracijom zbog unuke, bar dva puta nedeljno odlazi na grob sina Milića, i to je dodatno uzrujava. Baka sa dedom često razmeni mišljenje o onom što čuje u rijalitiju ili sazna iz novina, ali ističe da pravu istinu zna samo Ana. Sumnja i da je Anina majka upućena u ono što priča Mijatov.

- Anini majka i otac su živeli odvojeno od nas i samim tim su oni znali šta se dešava kod njihove dece. Mi smo im baba i deda. Majka je uvek bila najbliža sa Anom, odlazila je i u Beograd kod nje, a i brat je povremeno išao. Roditelji bi trebalo da znaju šta im deca rade, a ne dede i babe. Retko snajku i sad viđamo, verovatno i ona pati. Bila je u Beogradu oko Ane sad. Htela je i da je vidi i čuje. Gostovala je u emisiji, ali se vratila u Ivanjicu odmah jer su Anin stan otkazali kad je otišla u rijaliti - priča Milja, koja se nada da će pravu istinu saznati od unuke kada izađe iz „Zadruge”.

Ana Korać

Screenshoot Instagram

Ana Korać, Foto: Screenshoot Instagram

 

Komentari (2)

Sindi

26.05.2019 05:57

Neko ima Teslu,Neko Milankovica,Pupina,Novaka ,a Ivanjica ovu.Ala ih proslavi.

saj

26.05.2019 08:04

shvatite da je ana korac nepismena f....,bice vam lakse