Baja Mali Knindža
printscreen
Baja Mali Knindža

printscreen

Baja Mali Knindža, Foto: printscreen

Pevač je gostovao u emisiji "Muzički specijal" na Hepi televiziji i tom prilikom izvodio je svoje popularne pesme. Ono što nije očekivao je da će se tokom emisije uključivati njegove kolege koje će javno govoriti o tome šta misle o njemu.

Ćana se među prvima uključilila i otkrila da je Baja veliki boem i fantastičan prijatelj, da je stvorio mnoge karijere. Rekla je i to da obožava pevača i da ga smatra svojim bratom.

Pevač Jovan Perišić takođe se uključio u program i poručio:

- Baji ću uvek biti zahvalan jer mi je pomogao na početku karijere i napisao brojne hitove. Sjajan je prijatelj, omiljena njegova pesma mi je Božić. Te pesme će večno trajati - poručio je Jovan, na šta se Baja nadovezao:

- Perišiću sam uradio prva tri albuma. Tada kada se pojavio bio je mlad dečkić. Moja sestra i ja smo mu napisali pesme koje i dan danas traju. Hvala mu što pamti da sam mu pomogao, to govori o tome kakav je čovek - rekao je pevač.

Nakon ovog uključenja Baja Mali Knindža se toliko rastužio da je jedva zadržao suze, a gledaoci pored malih ekrana su mogli da vide koliko mu je taj trenutak bio emotivan.

Pročitajte još

Komentari (2)

Sam

19.01.2021 20:52

Retko los covek.Peva Toni Bleru i Klintone keru a poslao kcerku na skolovanje kod Klintona.To je lazni patriota i prevarant, idol naivnih i nepismenih.

Ćića Jova

20.01.2021 16:05

Dodzi u Knin!