Rada Manojlović
Rajko Ristić/Alo!
Rada Manojlović sa bakom i sestrom

Privatna arhiva

Rada Manojlović sa bakom i sestrom, Foto: Privatna arhiva

Mladoj folk zvezdi Radi Manojlović porodica je oduvek bila na prvom mestu. Nakon što je vrlo rano ostala bez majke Mirjane, pevačica je morala da odraste mnogo brže od svojih vršnjaka.

 

Kada je počela da se bavi muzičkom karijerom, novcem koji je zarađivala je pomagala ocu i sestru i vodila računa o Nadi, mami njene pokojne majke.

PROČITAJTE JOŠ:

Zgodna pevačica, koja je nedavno objavila novi hit singl „Svadba“, koji na „jutjubu“ broji milionske preglede, još ne razmišlja o udaji, osim u pesmi, ali ne isključuje mogućnost da jednog dana stane na ludi kamen.

Rada je pre nekoliko dana organizovala žurku povodom 82. rođendana njene nane Nade, koja se nalazi u staračkom domu u Beogradu, a njena sestra Maja bila je zadužena za tortu i raznorazne đakonije koje su donele kako bi se Nadine prijateljice poslužile.

Rada Manojlović sa bakom i sestrom

Privatna arhiva

Rada Manojlović sa bakom i sestrom, Foto: Privatna arhiva

Manojlovićeva za „Alo!“ otkriva detalje sa proslave i kaže da je izuzetno vezana za Nadu, koja je nedavno povredila kuk.

- Baka je u staračkom domu jer je pala i povredila kuk, pa smo je preselili u Beograd kako bismo lakše vodili računa o njoj i kako bih ja mogla da je obilazim svakodnevno - otkrila je Rada za „Alo!“.

Rada Manojlović sa bakom i sestrom

Privatna arhiva

Rada Manojlović sa bakom i sestrom, Foto: Privatna arhiva

- Moja sestra Marija je organizovala tortu, posluženje, balone i zajedno smo otišle kod bake da proslavimo njen 82. rođendan. Bilo je zaista prelepo, u jednom trenutku sam zapevala, a onda su mi se pridružile i nanine prijateljice iz doma. Tamo obožavaju Lepu Lukić i pesmu „Od izvora dva putića“ , tako da sam imala mini-koncert, a onda sam zajedno sa bakom pevala „Moj dragane, što me zaboravljaš“, jer ona obožava tu pesmu - rekla nam je Rada, koja nije krila sreću zbog toga što je usrećila baku i njene prijateljice.

- Svi mi bi trebalo da vodimo računa o svojim bakama, dekama, roditeljima i da nas to ispunjava i čini srećnim. Moja sestra i ja smo izuzetno vezane za nanu i želimo da što duže živi i da se u starosti samo smeje i uživa - rekla nam je mlada folk zvezda.

Rada se udaje, al' samo u pesmi

Manojlovićeva je pre nekoliko dana objavila pesmu „Svadba“, koju je snimila sa kolegom Emirom Đulovićem. Za manje od dva dana, numera ima više od tri miliona pregleda, pa je Rada postala najslušanija pevačica u trendingu „jutjuba“.

- Veoma sam srećna i zadovoljna što se publici dopala pesma. Drago mi je da se kvalitet ceni, a još mi je draže što nisam razočarala svoje fanove - rekla je Manojlovićeva za „Alo!“.

Milica Todorović otkrila zašto više nema dečka! Razlog je ozbiljan! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 11.09.2019. 16:05 Raskinula petogodišnju vezu. Milica Todorović, Foto: Rajko Ristić/Alo! Pevačica Milica Todorović raskinula je višegodišnju vezu sa koreografom Milošem Paunovićem. Ona se od tada se nije oglašavala ovim povodom, ali je zato na društvenim mrežama objavila video klip koji je izazvao veliko interesovanje.

 

BONUS VIDEO:

Rada Manojlović se UDAJE! Otkrivamo tačan datum i KO je njen izabranik!