PANIKA NA SNIMANJU SPOTA! Atraktivnoj pevačici nestali dijamanti vredni MILION EVRA! (VIDEO+FOTO)

Sve je uradila kako bi spot ispao što kvalitetniji, ali nije ni slutila da bi sam spot mogao da je košta i dvostruko više nego što je planirala.

Katarina Didanović
Foto: Promo

Za svoj visokobudzetni spot za novu pesmu "Tebi srećan put" , pevačica Katarina Didanovic je izabrala samo najbolje, pa se u nekim od scena pojavljuje glumac koji u ruci ima dijamante vredne nekoliko miliona evra. Medjutim, ekipa koja je radila iza kamere, resila je da se grubo nasali sa pevacicom, pa je sakrila dragulje.

Katarina Didanović
 Foto: Promo

"Kada smo odlucili da nam na snimanju budu pravi dijamanti, znali smo da je to velika odgovornost. Svaku pauzu na snimanju koristila sam da proverim da li su u kutiji, u kojoj smo ih cuvali, ali jednom prilikom nisam ih tamo zatekla. Posto je ekipa sa snimanja videla koliko sam se zabrinula, odlucili su da mi kazu da je rec o sali, a kada sam videla krajnji proizvod sve se brzo zaboravilo", otkrila je Katarina.

Katarina Didanović
Foto: Promo

Pročitajte još

Nedavno je na njenom Instagram profilu otkrila da je posle duzeg vremena srecna u ljubavi, ali o tome nije zelela da govori. Kako smo mi saznali u pitanju je grcki milijarder.

Katarina Didanović
Foto: Promo

Premijerno uzivajte u njenoj novoj pesmi TEBI SRECAN PUT, za koju smatra najambicioznijim projektom u karijeri.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi