Katarina Živković
Promo
Katarina Živković

Časlav Vukojičić

Katarina Živković, Foto: Časlav Vukojičić

Pevačica Katarina Živković preksinoć je proslavila 30. rođendan i promovisala novu pesmu, koja nosi naziv „Klan“. Atraktivna mlada zvezda za „Alo!“ je otkrila šta je sebi poželela za divan dan.

PROČITAJTE JOŠ:

Nada Topčagić, Marinko Rokvić

Vladimir Marković/Dejan Briza/Al

- Želim sebi vernog dečka koji će mi pružiti ljubav i sigurnost, želim da budem zdrava, da mi nova pesma „Klan“ bude uspešna i da bude pravi letnji hit. Takođe, volela bih da imam prave i iskrene prijatelje, kao što ih već imam - ispričala je Kaća i dodala da joj fale neke stvari u životu, ali da ne želi da ih otkriva jer zna i da će se to promeniti, te da će sve doći na svoje mesto.

Zbog zdravstvenog problema koji je otkrila pre nekoliko meseci morala je da potpuno promeni način ishrane, te nam je ispričala koliko joj je teško palo da se odrekne hrane.

Katarina Živković

Promo

Katarina Živković, Foto: Promo

- Na početku mi je bilo teško jer zbog posla kojim se bavim jedem neredovno, kao i kasno noću, a sada sam to sve morala da korigujem. Naime, izbacila sam slatkiše i grickalice i počela da treniram. Uvek je kada se menjaju navike teško i naporno, ali sada mi to veoma prija. Takođe, potpuno sam izbacila alkohol, jer goji i ima dosta šećera, ali mi je i zabranjen (smeh) - rekla je pevačica i dodala da će joj ovo leto biti radno, ali da će sigurno naći vremena da se malo i odmori. Na pitanje da li će ići na nudističku plažu, kaže:

- Šta znam. Razmišljala sam o tome, ali nisam ja u tom fazonu. Mom telu ne fali ništa i nemam problem da ga pokažem, sada je savršeno, ali ne bih da gledam mlohava tela drugih ljudi, gadno mi je to - kroz smeh nam je ispričala Kaća.

Poznato je da je pevačima glas najvažniji. Predstavnike sedme sile zanimalo je čime bi se Kaća bavila kada jednog dana ne bi mogla da zapeva.

- Što me to pitate, ne baksuzirajte. Međutim, kada bi se to desilo, znam šta bih mogla da radim. Ja sam završila medicinsku školu i lako bih sa njom našla posao, ali iskreno se nadam da to neću morati da radim jer to ne volim - iskrena je bila Živkovićeva.

PREPORUČUJEMO I:

Katarina Živković

Screenshot Youtube

 

Komentari (2)

Nudista

04.07.2019 10:49

Na nudisticku plazu se ne ide da bi se pokazalo telo vec si nudista ili misi nudista. One koji se suncaju na nudistickoj plazi najmamja briga im je da li im je telo mlohavo ili ne pogotovu ako su starije osobe. Jednostavno, to im je spoj sa peirodom i tako uzivaju.

Milena

04.07.2019 11:39

Bravo Katarina na izgledu vidi se trud i trening. Prelepa! Ne ko Milica Pavlovic sto placa novinarima da od nje prave bombu kad nije.. ne moze nista na silu!